Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

joi, 8 martie 2012

inapoi la argument

am auzit aseara ca "traim intr'un stat politienesc". voi incerca sa corectez adorabila afirmatie tardiv poate, prin doua actiuni la care m-am gindit azi intr'o discutie admirabila cu domnul i.s. pe messenger. desigur ca eu nu postez copy - paste din messenger dispretuind intotdeauna acest truc tehnologic stupid. nici "fotografia" nu'mi place, evident. (sint coerent pentru ca asa vreau eu sa fiu.)

prima actiune se numeste "pisare cu bolta in capul protestatarilor". este o opera de arta, desigur. ea este astfel: deturnez un elicopter smurd pentru a survola piata universitatii si a ma pisa de sus, cu bolta, in capul protestatarilor de acolo. in loc de smurd voi scrie "the piss maker".

a doua se numeste "discursul de la bruxelles cu pula in gura". o alta opera de arta. claudiu craciun spunindu'si discursul de la bruxelles cu pula in gura. "i have witnessed a little miracle" cu pula in gura. ar fi si varianta i.s., cu vorotnikov in actiune in curul lui claudiu craciun spunindu'si discursul de la bruxelles.

da, e a doua venire. multumesc.

Etichete: , , , ,

2 comentarii:

Blogger hippiekiller a spus...

si da, la multi ani!

6:41 p.m.

 
Anonymous Catalina a spus...

Nu ai mai postat de ceva timp pe blogul tau, astept sa revii cu noutati

10:52 a.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web