Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

sâmbătă, 29 martie 2008

cel mai neimportant album al anului


am vazut acum fo lunajumate o emisiune bbc cu mark e. smith. le era frica realizatorilor de el finca' se stie ca e imprevizibil si poate fi foarte agresiv. agresiv nu a fost deloc, insa eu nu am stiut in nici un moment cind va mai aparea fo bere in mina lu' omu'. au aparut foarte multe, si toate, ca din senin. bineinteles ca nimic nu era din senin, nimic nu era intimplator.

nu prea stiu sa va zic despre mes. mes e un nene la 50 de ani. un nene foarte rau & periculos. 1nene care are de ceva vreme o trupa: the fall, trupa favorita a unui alt nene care ne'a pricinuit o tragedie: a murit in 2004, john peel - cel mai mare dj/broadcaster ever. (daca nu'l stiti) nu cred ca va veti apuca sa va interesati de el, asa ca o sa bag eu odata cite ceva... la peel sessions (bbc), the fall a cintat live de 24 de ori. a avut cam 50 de membri, a scos fo 70 de albume si a avut fo 7miidecatralioane de stiluri.

deci nu este deloc important ca pe 28 aprilie va aparea un nou album the fall - imperial wax solvent. nu este important fiindca nu e nimic nou, nu va avea publicitate, nu va avea milioane de vinzari si de strategii de vinzari si de fani care sa si'o ia lalaba in fata albumului secolului. mes va continua sa tina concerte in toate bodegile din britania, sa fie o legenda si o figura de marereferinta pentru cunoscatori si sa faca nijte versuri/povesti ceva de speriat.

cred ca adevaratii punkisti pe care'i asculta ocs si zob nici n'au auzit de ce zic eu aici. dar nici nu conteaza, nu'i asta frumusetea punkului?! asadar, hai sa copiem in continuare dupe green day!

nu'i plingem de mila, ba'i bagam chiar un cap in gura, ca sa auzim mai tare.
chiar, ascultam punk, post-punk si ce mai vrea capetele voastre

uite o trupa pe care n'am auzit'o in nici o bodega. hai cu muzica, hai romania, hai bucuresti, hai cu ymca! bau!

Etichete: , , , , ,

guilty, gulity, guilty, bau, bau, bau

mbon. asteptam cu un anumit fel de interes albumul (live) gulity, guilty, guilty al diamandei galas ce va sa iasa pe 1aprilie la mute records.
m'am dat peste cap si am pus mina pe el si o sa va zic imediat despre, dar intii sa stabilim ce si cum.

diamanda galas este o gagica delicioasa si foarte amuzanta care se da foarte rea si suparata, citeodata poate sa ne si pacaleasca. e posedata cu o voce uluitoare si un sentiment morbid. pare sa manince 4 felii de piine cu cocaina la micul dejun (-ma refer strict la culoarea tenului). in sfirsit, daca esti mai slab de inger (hahahaha) ti'ai inchipui ca diamanda se hraneste deobicei cu ficatii preotilor raspopiti pisati si macerati in urina unor fetusi (produsi ai relatiei pedofile dintre un hermafrodit si o capra riioasa) smulsi de 3saptamini din pintecele mamelor pubere (deci mamica era mai tinerica). sa nu ne gindim la meniul de sarbatori, post sau sabat., face dragoste si numai dragoste cu strabunicu orb al lu dracu si se amuza urmarind filmulete ale unor torturi mai vechi pe care nu le voi mai dexcrie. asadar, diamanda poate parea o femeie foarte serioasa, poate chiar un idol al seriozitatii.

ma rog, sa trecem la muzica. pe foarte scurt:
diamanda zbiara si este amuzanta. citeodata, daca este bine produsa (de john paul jones), poate sa sune foarte meserias.
albumul asta ultim: are pretentii de arta blues, femeia indurerata si posedata si mai stiu eu ce, si pianul. am mai auzit asta la ea de fiecare data, nu ma mai amuza, ba chiar ma plictiseste teribil. voi baga doo variante ale aceleiasi piese: una de pe albumul asta si una mai veche si mai buna (vedeti voi carecum) ce confirma ca albumul este PROST degeaba. sa ne'ntelegem: nu zic ca dg e fake, ma amuza citeodata, ma enerveaza citeodata, cred ca are mici probleme si un suflet mare
let my people go


a, si daca tot stam aiurea degeaba, sa va zic rpd care'i faza cu ultimul album cvadruplu nine inch nails - ghosts: e un album de muzica ambientala, bun pentru tras de fiare si mers cu bicicleta si ascultat la mcdonalds, care a fost scos de trent reznor si compania pt ceva bani (multi) & testare a pietei, inainte de adevaratul album, care bat pariu ca are sa iasa pina la sfirsitul anului si va avea piese adevarate, nin, cu voce, fiecare in parte mai buna decit oricare din cele 36 de nereusite dupe ghosts. singura piesa care mi'a placut: I, 7

Etichete: , , , ,

miercuri, 26 martie 2008

rezumat


ah ce'as vrea sa va dau ceva piese cu kippiekillers care kill the/all hippies!

se vede da, sint in renovari. inca putin si gata. va asteapta foarte multa muzica degeaba de toate categoriile. sint pregatit sa va omor cel putin 1data pe zi (in cazul ca am chef) cu toate nebuniile din cutia cu bombonele, care sint cu atit mai bune/proaste/oribile/sublime daca vin de la mine. gestul conteaza, cumarveni. intelege cinevaceva?

hai sa va zic la inceput ce'i cu radiourile in limba romana.

avem multe pe net, poate ma hotarasc sa va prezint si o lista (a celor acceptabile), ca sa vedem ca stiu despre ce e vorba.
intii sint variantele de streaming ale unor emitatoare pe bune. retinem guerilla, cityfm, smart fm, profm alternativ si mai stiu eu ce, rfi si poa' 89. nu stiu contact, europa, 21, kiss si alte de'astea pt ca nu st chiar cercetator.
al doilea rind cele exclusiv online: clandestino, alternativ, radio3, etc.

*acceptabil = foarte prost (mai putin romania muzical si pe alocuri romania cultural)
restul banuiesc ca st vomitive

sa si servim ceva, nu?
in fiecare duminica de la 11noaptea avem pe radio3net.ro emisiunea lui sorin chifiriuc, obligatoriu de ascultat pentru:

1. a invata cum NU trebuie facuta o emisiune de radio
2. lectura lui skifi din demisia lui darwin (apusul unei teorii - evolutionismul)
3. albumul saptaminal cu the fall. chiar, o sa va dau si eu miine unul ce care skif nu l'a bagat. si nici the fall inca.
4. muzicile noi de la bbc6 music (despre radiourile adevarate alta data)
5. chatul cu skifi
6. a nu asculta nomansland care este in acelasi timp pe guerilla, cu nic (fan declarat al lui chifi) care este socialist si impertinent si ma enerveaza si aici si pe happy fish la lipstick traces. greseala lui sint muzicile foarte bune
7. era sa zic skifi, insa voiam sa spun voi si cultura voastra muzicala inexistenta degeaba (va dau, se pare, circumstante atenuante)

piesele diminetii sint send a little love token si the step andthe walk cu the duke spirit (care exista de prin 2003), de pe neptune, album scos pe 4februarie la you are here. anglia tată!

Etichete: , , , , ,

vineri, 21 martie 2008

RAPID - * (scor de forfeu)

Pina in minutul 73 meciul fusese foarte naspa. Nimic nu se intimplase pe teren afara de un gol inscris intentionat din offside, al lui Sapunaru. Desi trebuia aspru sanctionat, jucatorul rapidist s'a bucurat de clementa arbitrului Deaconu. Vorbim, bineinteles despre superbul derby de aseara.
In minutul ala insa, ca la un semn, armata stelista, condusa cu mare barbatie si pricepere de Radoi, a inscris! DOAMNE ce actiuni superbe in teren au putut duce la 3 goluri SUPERBE (si imposibil dedescris) intr'un singur minut?! Portarul Andrade nici nu le'a vazut. Ar-tis-tic!
Este un meci pe care nu'l vom uita niciodata! Nu vom uita niciodata manifestarile de bucurie ale lui VALI BADEA si, bineinteles, ale mariei sale, ale marelui jucator si barbat, LOVIN! Ei, de altfel, au inscris si cele 3 goluri. Ar fi inscris si alti stelisti, dar meciul s'a terminat brusc. Uraaaaaa! Forza Steaua, uraaaa!


Etichete: ,

marți, 4 martie 2008

ia ma! slabeste acum, intreaba'ma cum


prietene, oricine ai fi tu, EU NU (HAHAHAAAA) am facut compromisuri pina acum. si nici n'o sa fac. uite'ashea, de'al reak! o zic asa ca poate intelegi si tu ceva. daca vrei sa afli ce am facut (si voi face), intreaba! hai, te tine?
acum ascultam

Etichete:

counter free hit unique web