Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

sâmbătă, 29 martie 2008

guilty, gulity, guilty, bau, bau, bau

mbon. asteptam cu un anumit fel de interes albumul (live) gulity, guilty, guilty al diamandei galas ce va sa iasa pe 1aprilie la mute records.
m'am dat peste cap si am pus mina pe el si o sa va zic imediat despre, dar intii sa stabilim ce si cum.

diamanda galas este o gagica delicioasa si foarte amuzanta care se da foarte rea si suparata, citeodata poate sa ne si pacaleasca. e posedata cu o voce uluitoare si un sentiment morbid. pare sa manince 4 felii de piine cu cocaina la micul dejun (-ma refer strict la culoarea tenului). in sfirsit, daca esti mai slab de inger (hahahaha) ti'ai inchipui ca diamanda se hraneste deobicei cu ficatii preotilor raspopiti pisati si macerati in urina unor fetusi (produsi ai relatiei pedofile dintre un hermafrodit si o capra riioasa) smulsi de 3saptamini din pintecele mamelor pubere (deci mamica era mai tinerica). sa nu ne gindim la meniul de sarbatori, post sau sabat., face dragoste si numai dragoste cu strabunicu orb al lu dracu si se amuza urmarind filmulete ale unor torturi mai vechi pe care nu le voi mai dexcrie. asadar, diamanda poate parea o femeie foarte serioasa, poate chiar un idol al seriozitatii.

ma rog, sa trecem la muzica. pe foarte scurt:
diamanda zbiara si este amuzanta. citeodata, daca este bine produsa (de john paul jones), poate sa sune foarte meserias.
albumul asta ultim: are pretentii de arta blues, femeia indurerata si posedata si mai stiu eu ce, si pianul. am mai auzit asta la ea de fiecare data, nu ma mai amuza, ba chiar ma plictiseste teribil. voi baga doo variante ale aceleiasi piese: una de pe albumul asta si una mai veche si mai buna (vedeti voi carecum) ce confirma ca albumul este PROST degeaba. sa ne'ntelegem: nu zic ca dg e fake, ma amuza citeodata, ma enerveaza citeodata, cred ca are mici probleme si un suflet mare
let my people go


a, si daca tot stam aiurea degeaba, sa va zic rpd care'i faza cu ultimul album cvadruplu nine inch nails - ghosts: e un album de muzica ambientala, bun pentru tras de fiare si mers cu bicicleta si ascultat la mcdonalds, care a fost scos de trent reznor si compania pt ceva bani (multi) & testare a pietei, inainte de adevaratul album, care bat pariu ca are sa iasa pina la sfirsitul anului si va avea piese adevarate, nin, cu voce, fiecare in parte mai buna decit oricare din cele 36 de nereusite dupe ghosts. singura piesa care mi'a placut: I, 7

Etichete: , , , ,

3 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

femeia aia arata mai rau ca bau bau

1:16 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

femeia aia arata mai rau ca bau bau

1:17 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

aia e vocea ei daca da e oribila lasate de cantat ca nu esti deloc buna(x_x) nu ne mai polua fonic

1:19 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web