Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

duminică, 29 octombrie 2006

Ce viata



Tipuri de scrieri:

  • Insemnari, formule. Greu inteligibile la recitire, abstracte, schematice si pline. Scrise pentru sine, pentru a nu fi uitate. Vor fi uitate, tin de moment, va fi uitata starea, se va dilua, se vor sterge. Tin de diagnostic.
  • Jurnale. Foarte intime, scrise pentru a fi citite. Sunt clare, scrise frumos chiar.
  • Incercari. Scrise pentru a nu fi citite a doua oara. De nimeni. Le urmeaza intotdeauna altceva.
  • Povestiri, nuvele... Scrise pentru a fi citite, publicate.
  • Poezii. Scrise pentru ca se scriu poezii.
  • Romane. Scrise pentru a scrie romane.
  • Scrisori. Scrise in general pentru a fi citite, sau arse, daca trece momentul.
  • Eseuri. Scrise intotdeauna cu mandrie.
  • Vise. Visuri. Scrise pentru a le da. In general sunt ascunse si uitate cu buna stiinta.
Neintelegerea, ne-situarea. Nu stiu. Nu mai inteleg, asta e sigur. Nu sunt cool. Nu sunt nici penibil.
Am impartit femeile in tipuri, si nu sunt satisfacut de categoriile alea.
Cate trairi peste tot, e siropos, e urat, e dezordonat, dezlanat, dezgustator.
Influenta vremii, si a mediului in general, a povestilor altora. Gesturile.
Sunt minunat (nu eu), nu e deloc grozav sa te simti special, si nici sa fii. Pentru nimeni. E doar asa, prilej de minunare, in anumite momente. Umorul.
Bautura, canibalismul, logica.
Arta dom'ne! Rusinea si remuscarile.
Rafinamentele vs. pofta de viata.
Sexul. Memoria.
Boala, bolile. Somnul, oboseala, incarcarea. Impulsul. Nu impulsurile.
Mediul (muzica, artele). Proiectele. Gelozia, invidia-niciodata invidia-e blocata pentru mine. Cultura celorlalti si bolile tale, bolile lor. Referintele vs. Peretii.
Punk. Orice altceva, -punk. Nemiscarea.
Violenta si trairile supra-reale. Stop.

p.s. ma joc umpic, (tot au tras dana si diana de mine) si va dau un album peste care nu dati toata ziua, pe rapidshare. luati'l, aveti 30 de zile cica. ry cooder&manuel galban - mambo sinuendo

Etichete: ,

marți, 17 octombrie 2006

ma ferma animalelor!

mi'am pus ratonii pe desktop in noaptea asta, dupa ce dodzaurasul m'a servit pe mine, lupusorul, cu un ouzo din greciile perindate si mi'a transmis ca i'a fost dodozaurasei dor de mine capra la o portie de ...(!!!) si apoi am ascultat'o pe camila pe care mi'o trimisese mimi pe mes, camila pe care o primise de la pisica, sau poate careia i'o trimisese (mimi pisica) si pe care am descoperit'o apoi independent si eu pestiorasul si dup'aia, incercand sa scriu ceva pentru sufletul martanului si asteptand'o pe mica testoasa care nu mai apare aflu ca veverita si'a rupt glezna ei finuta sarind dupe canapea infratindu'se astfel cu dragonele asa ca maine, pisica mimi va tine loc de veverita la menajeria... de unde eu voi pleca impreuna cu cainele cu care am si venit, transformat intre timp in sobolanul zodiei mele spre necunoscutul aventurii noastre porcesti

Etichete: ,

duminică, 15 octombrie 2006

Lady's man

Uite, iar am gasit o piesa pentru gagici! Cum spuneam, e buna si muzica pt. gagici, mai ales pentru ele... Sa le gaseasca singure! Trebuie facut un sistem ca sa nu mai dau eu peste asa ceva, iar voo sa va bata la ushe. Sau sa gasesc si eu, ca nu e rau. Luati, fetelor! Si daca va enervez, dati-mi sase nume cel putin cu care seamana fata asta care canta. Seamana... Nu? Da, va zic eu, seamana! N-am agatat pe nimeni, nu?

Etichete: , ,

vineri, 13 octombrie 2006

Dedicatii din nou

Bine, bine, bine! Nu va las fara muzica. Ce sa fac?! Bagam meserie.
Promisesem mai demult ca o sa bag o dedicatie la cerere. O sa o bag, tin toate promisiunile, dar fac ca un digei adevarat si o bag spre sfarsit asea, ca sa stai la tot programul. Nu., Adevarul e ca nu-mi prea vine sa scriu despre piesele alea, dar imi va veni.
Insa, avem dedicatii (ma interesez si de un concert asa, de revansa, dar pana una'alta, muzici pe toate canalele, pt. D alias Little Wing, adica Aripioara, hihihi, omul zilei). Un Killing Joke clasic . La pariu ca nu'l stii. Iar daca'l stii sau nu'ti place, sa nu'mi zici, ca ne suparam rau de tot fetita, si facem ca baetii aia doi! Haha!
Mai avem una pentru Victorita sau pentru oricine altcineva decat Victorita, din partea acesteia.
Si inca una pentru restu lumii

Etichete: ,

joi, 5 octombrie 2006

Cu toporul

La solicitarile voastre, primite din toata lumea prin intermediul comentariilor, am hotarat sa-i dau drumul blogului, sa ma sacrific pentru voi, dar, ce sa'i facem, nu?, acum va trebui sa fiu putin-mai-dur-asea. Se pare ca am cu cine. Am bagat foarte elegant, de radioromaniaactualitati pana acum. De fapt imi place sa impartaesc muzicile, si celelalte chestii, care, in mare sunt prostii. Mai dur chiar voi fi. Incepem cu cea mai frumoasa piesa. Ce poate fi mai dur decat asta?
Un topor de o neasemuita frumusete:

Etichete: ,

luni, 2 octombrie 2006

Am plecat, pa!

Mai bagam o bombonica si GATA. Blogul se opreste aici. M-am plictisit. Nu mi-e lene, pur si simplu m-am plictisit, si nu imi place nici ce scriu nici ce cititi, adica nici de mine nici de voi. Ma enerveaza Internetul, nu am pic de control. Oricum, nu mai am nici o nevoie legata de kestia asta. Nu vreau sa va mai zic nimic (desi am idei cu duiumul), nu vreau sa ma mai vada nimeni, nu mai am interese adica. Motivul principal pentru care m-am ocupat de blog imi este cu totul strain acum... In plus am o criza de Paranoia si totul mi se pare mult prea rotund, si usor intr-un fel.
Mi-a placut sa va mai zic despre muzici, daca vreti puteti sa ma mai intrebati, va raspund pe mail. Pe bune, eu n-am vazut un blog de muzica mai bun. haha
Stiind ca-s foarte capricios recunosc ca este posibil sa ma razgandesc si credeti-ma, nu ma rasfat.
Mie n-are cum sa-mi fie dor de voi dar voua sigur va va fi. Daca nu, v-am spart! A! si daca tot ascultati pop, nu mai ascultati Moga, GUSTURILE SE DISCUTA! Incercati tot albumul, nu doar coverul asta dupa Prof. Longhair. Asa termin, nu cu cine stie ce raritate sau cu ce naiba mai stiu eu. Fara mesaj.
Si vedeti cu hipiotismu!

Etichete: ,

Dictionar

Homosexual, homo, hormosesual (asa zicea Zazie?), homalau, poponar, popo, poponaut, popostreng, pederast, pe-invers, fetita, pidosnic, curist, gaozar, cacanar, spatist, fundas, sodomit, partar, ghei, gheisha, dubios, faghet, fag, fagot, bulangiu, bulanet, bulake, lake (lakelake, toti baietii te deoache), extrem de simpatiiic!

Etichete: ,

counter free hit unique web