Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

marți, 21 martie 2006

Playlist


Linger
Lermini licenta, pleci la mare singur, asculti piesa, e cea mai tare dedicatie ever, o piesa sublima. De singuratate. E perfecta. Irlanda.

Time After Time
Cindy Lauper e urata dar canta piesa asta pe bune. E frumoasa. O simte, e la fel ca linger.

I Don't Like Mondays
Nici mie, Bob! Piesa perfecta Boomtownrats, mai mult decat au scos Pink Floyd f'odata. Bob Gheldof n-are voce dar e ce-vaaaa. Mi-a zis tata ca l-a vazut in concert in Bucuresti.
Fuck the Police!!!

Revolver
Pentru cei care urasc-iubesc intr-un anumit fel. RATM

Mungo Jerry
Gagiu kiar a fost precursorul unora ca Garry Glitter, T.REX, glam-rockereli.

Free
Concert, 1970, cel mai tare concert pe care l-am auzit in viata mea de pana acum. Dumnezeiesc. All Right Now: asa se canta piesa asta copii! (pt cei care vor mai incerca un cover)
Dupa asta te faci rocker si intelegi cum e cu muzica.

Ginger Baker Trio
There Was A Bloody War In East Timor!

Rolling Stones
Brown Eyed Girl
Cea mai mare trupa din muzica.

Celelalte Cuvinte
Numai prima fata a discului. Cele mai bune doua piese cantate f'odata in muzica romaneasca. Au avut coaiele sa faca asta.

Baba O'Reily
Asta sa fie noapte sa te duci la mare. Tu si alti 1milion de oameni. Trist, stiu!

Etichete: ,

3 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

cate minunatii de piese...sunt perfect de acord mai cu toate...doar o mica obiectie am...Cindy Lauper...nu-i urata ;)
Am sa incerc sa fac si eu o lista...probabil ca o sa iasa mai trista...o lista trista ;D...dar merita incercat nuh?

10:44 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

sigur ca da, astept, trimite si mie lincu atunci cand o faci. daca e, ne intrecem si vedem care o face mai trista. cred ca o sa castig, dar asta nu'i de bine...
vs

7:05 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

Just! BoomtownRats sunt extra-super! Poate d-aia Pink Floizii l-au ales pe Geldof pt. rol principal in The Wall... Iar Don't Like Mondays cantata la Bucuresti suna incredibil, mai ales tom-tom-urile (Am vazut doua concerte unul dupa altul, eram nesatul, am iesit de la primul, am mai luat un bilet si am intrat iar...,) rasunau in toata sala, strapungandu-te cu vibratiile ecoului. Si se canta pe aceleasi scule ca de obicei: de la Sfinx, Rosu su Negru si ale Polivalentei. Istorie, deh... Dupa primul concert (au fost 4 doua pe zi unul dupa altul) politia le-a interzis sa mai intarate publicul daca vor sa mai continue. Si s-au potolit oarecum, intentionau sa cante! Spre bucuria noastra! Si cand te gandesti ca nici nu voiau sa treaca pe aici in acel turneu european. Chiar si asa, au ajuns pt. ca cel de la clape avea un var prin Drumul Taberei si a insistat sa il vada... au venit fara scule de amplificare mari, doar cu instrumentele de mana, si am asistat la cea mai tare aparitie muzicala suportata vreodata de sala Polivalenta! Au dat afara orice picior de roman, au muncit 4 ore la sunet, si au sunat pe masura! Se auzea totul foarte clar, fiecare instrument, fiecvare notisoara, cum nu a sunat niciodata vreo trupa de la noi (si de aiurea) la Polivalenta. + show! Ma cutremur si acum, desi au trecut 20 de ani... dar ei au trecut si Boomtaown Rats au ramas. Ca si gheldsof. care a ma reaparut... A deschis un post TV (actualul Atomic). Si cand a a vazut ce se da pe post s-a retras din combinatie... El ramane printre norisorii lui verzi, ca iarba irlandeza, un verde care nu mai exista prin alte parti... si mai canta din cand in cand I Don't Care At All, asa, doar ca sa mai sparga inca odata topurile...

10:33 a.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web