Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

joi, 9 martie 2006

Pentru totdeauna


Cred ca cele ce urmeaza se vor putea extinde mai incolo. Pentru ca atunci cand ma gandesc la ceva, produsul va parea vulnerabil din multe puncte, insa, cred ca se sustine mereu si poate creste, in diferite directii, pornind din toate aceste puncte. De problema ce urmeaza mi-a amintit Laura.

Prietenia eterna este o prostie, ca principiu. Ea se poate petrece, si atunci este cea mai tare kestie. Insa, atunci cand este constientizata ca atare, cand sunt facute juraminte, cand este imaginata o viata intreaga, cand se proiecteaza linii infinite de sange ratiunea se ascunde, prietenia se atenueaza, devine inconstienta, devine o axioma fara noima. Kiar daca ea este reconfirmata, creste, insa, asa cum am spus deja, daca este asumata ca atare de la inceput, este o dovada a slabiciunii, a fricii celor implicati.

Familia nu este, bineinteles o aberatie, este un dat social extrem de util, insa, fiind un dat, ea este o expresie a lipsei de sinceritate. Familia trebuie aleasa in orice moment, obisnuinta trebuie calcata in picioare. Instinctul este singurul care o salveaza.

Curajul, asumarea eului sunt cele mai dureroase kestii pe care le ai de facut. Pentru ca, este vorba de risc , de actiunea continua a spiritului, de demolarea si demolarea si demolarea proprietatilor, a esafodajelor anterioare, anihilarea completa a lor poate, nu conteaza! Insa, aceasta nu cred dureaza la nesfarsit. Poate abia cand te-ai oprit din demolat ai dreptul sa zici, fara sa ramai mediocru,

"NU NE VOM DESPARTI NICIODATA"

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web