Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

joi, 9 martie 2006

Piata Romana


Sa nu crezi niciodata ce se intampla in Piata Romana. Treci prin romana fara sa gandesti, fara sa-ti vina idei, fara impresii! De ce? Pentru ca nu este nimic autentic acolo, totul este un loc de adunare al celor fara cap, al pierdutilor zilelor noastre.

Punkistii din romana (celebri acum o vreme pentru violenta lor desavarsita), rockerii cu sticlele de vodka (care se bateau cu lanturile celor de mai sus), hipiotii de la HippieShake, hiphoperii incaltati cu scketchers (de la Mac), motoristii care stau pe loc, la Everest, toti acestia, ar fi un spectacol simpatic intr-adevar (atunci cand ar fi pusi laolalta), daca ar fi pe bune... (Cred ca nici cu tarfele din romana nu o pune nimeni)

Modul in care un om isi alege tabara este de cele mai multe ori arbitrar (datorita lipsei acute a personalitatii, si a prostiei pana la urma). In romana, gastile, sunt toate, niste accidente triste. Era sa zic labe. Si ei sunt aceeasi dintotdeauna si de peste tot. Si asta ma enerveaza.

Solutia poate fi adusa numai de o bere. Atunci cand eu, si baietii mei ne vom intalni in noapte la una mica, ca in poza. Doar ca de data asta mergem in Turabo.


Etichete: ,

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Un spectacol interesant ofera totusi Piata Romana noaptea in week-end. Pe la 4 dimineata cam asa, acest loc lipsit de autenticitate, devine superpopulat de oameni care stau pititi ca vampirii ziua, masini smekere, parcate in buricul Mac'ului, multe curve si pestii lor, taxiuri, si lume nebuna care nu respecta reguli de circulatie. Poate eram eu foarte adormita, dar mi s-a parut mult diferita romana de noapte fata de cea de zi, mult mai vie, originala,curioasa, cinematografica. Totusi daca nu te afli adapostit de un automobil care te face invizibil, nu te incumeta ca mielul prin pta romana tocmai cand ies blondutzele la produs..

9:37 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web