Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

vineri, 11 aprilie 2008

calmare

finca st un bajet foarte nervos trebuie sa fac tot felu de miscari. citeodata e imperios necesar.altfel devin mai periculos decit deobicei. haha. postul de fata este, deci, scris pentru starea generala de bine. tin la noi, copii!

cu postul viitor ne vom intoarce la marea muzica degeaba, asa ca deocamdata sa bagam ceva nou si degeaba calumea. adica 3 X ceva, ca sa ma linistesc si cosmetizez suficient.

2007
pe la inceputul anului anului asa, a aparut una din chestiile alea care ma fac sa dau din picior, buric, umeri si cap in acelasi timp. adica ceva foarte bun. acesta se cheama please heat this eventuality si consta din omar rodriguez lopez (at the drive in, mars volta) si damo suzuki (can, baby!) - tipu' ala pe care nu'l stiti dintr'o piesa cu the fall. doi muzicieni foarte respectabili. ep'ul asta imi aminteste, intr'un mod nu chiar ciudat, de un combo miles davis. avem de toate: ritmuri dracoase, chitareala electrica serioasa, voce psihopata, sax free. meserie. sa nu v'aud ca ziceti progresiv!



2008, martie
pentru prietenii nostri mai tineri, mai cu conversi, avem ida maria. un cds pe care avem o piesa acustica foaaaaaaaaaaaarte slaba (in the end), si o piesa foarte draguta - stella. nu urla rau.
mi s'a facut dor de marlon brando. asta fara legatura.








2008
o chestie importanta si foarte vesela. album nou death in june: the rule of thirds. nu stiu pe cine intereseaza chestia asta. un anumit tip persoane pe care le'ar interesa ar face bine sa nu'mi arate ca exista.
muzical este un album frumusel. balteste de toate simbolile, nostalgiile si poeziile de rigoare. cam soft totusi. soundul ma face sa ma gindesc cum mi'as imagina un grup de soldatei in uniforme umipc jerpelite care s'au pierdut pe un munte si cinta linga un foc stind in tunici si izmene. au ochii obositi, conserve, joaca jocuri, se gindesc la familie, iubite si comandanti. o sa piarda restul razboiului. atita tot



gata m'am linistit

Etichete: , , , , , , , ,

3 comentarii:

Blogger B a spus...

eu am incercat "se dice bisonte.." al lui omar rodriguez si mi-am dat seama ca nu pot.
adica nu ma tine.
si nici ultimu mars volta nu-l tin pe langa lista. alea vechi sunt mai digerabile parca.
poate n-am avut deschidere, nu stiu.
de obicei beau o bere inainte sa ma apuc de bourbon.
iar in combinatia asta cu damo suzuki suna de zici ca e jWalker blue label..

3:40 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

nu nu, nu e progresiv. da' mi-ar fi placut sa zic ca ie si ma enerveaza ca mi-ai luat-o inainte.

altfel, merge perfect cu o petrecere in 2-3 (maxim 4-10)intimplata din senin intr-o casa, petrecuta cu fripturici cu mult fum in bucatarie si beri dela nonstop si hohote si hahaieli, pe urma nervi si pumni si picioare si racnete intre toti participantii. si sfirsit previzibil cu gazdele cuplu adormind cu tiuit in urechi: el cu mina pe crestetul ei aglomerat si incilcit, ea cu degetele alunecate pe interiorul coapsei stingi. o gramada de ciripeli.
vise de vara, bineinteles.
ll

6:30 p.m.

 
Blogger Warmer Climes a spus...

bune totusi.

9:10 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web