Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

vineri, 11 aprilie 2008

prostii

produsul e in mod normal 3 in 1 dar astazi vedem, poate bag fo oferta speciala.

sint ciufut, asa ca incep cu top cele mai penibile 3 albume ale anului pina acum. s'au clasat atit de sus pentru ca sint foarte speciali. albumele in sine nu spun nimic (nici rau nici bun), sint genul de muzica de autobuz, pe care oricum nu o auzi. insa asa personalitati merita mai mult.
faza e ca in cazul ca ai pus instrumentu'n mina inainte de 1960, daca ai de gind sa'l scoti din nou in 2008 trebuie sa fii ori senil ori pus pe anihilare totala, ori sa vii cu muzica anului 3000, ori sa fii negru.

fara suspans
locul I
marele van morrison - keeep it simple. se pare ca toti nenii albi care au cintat blues devin la batrinete mosulici foarte plictisitori. nici macar caciulita si halat n'au. afara de jb si kr.

locul II
van der graaf generator - trisector. peter hammill nu se lasa si vrea sa mai spuna ceva. bleah! de'te dreacu', mosh scirbos ce esti!

locul III cu coronitze
jack bruce & robin trower - seven moons. ia uite mosii ce stiu ei sa cinte, ce tehnica au, ce fortzosi sint! cinta fix ca la prima tinerete. rock on! hai tataie, facem un skandenberg? ca te vad fortos'ashea!

nu pot sa pun fo piesa de ce cele de mai sus dar bag royal flush - un promo cds foarte misto cu outkast ft. raekwon. astia oameni talentati, meseriasi si tineri. si mai ales negri. care, by the way nic baetzica, vind hiphopu' albilor, asa cum vinde reznor industrialu' albilor, ac/dc rock&rollu' tot albilor, james brown soulu', iar dave holland alb fiind vinde jazz negrilor. bine, probabil ca l'a cumparat inainte pe margele de sticla colorata de la jerry roll morton, exploatatoru' mortzilor ma'sii!
ce oameni scribosi, lipsiti de moralitate, nu'i asa?
a propos de van morrison! nic, data viitoare cind te mai iei de john lee hooker te sparg prostule! frustratule! ofticosule! cabotinule!

Etichete: , , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web