Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

marți, 1 aprilie 2008

in asteptare

am pofta mare de muzica cintata de gagici.

am citit de curind (intr'una din milioanele de reviste cu muzici) ca anul asta avem de asteptat un nou album the slits. m'am pus pe cautat un advance ceva dar nu a leakuit nimic inca. avem totusi ep'ul revenge of the killer slits din 2005 (cu paul cook - tobarul de la sex pistols si chitaristul marco pirroni - adam and the ants, siouxsie and the banshees). am citit pe site'ul lor oficial (myspace) ca aceasta formula nu se va mai repeta niciodata. au inregistrat atunci 3 piese foarte tari. nu st puse pe dezamagiri.

scurt interludiu didactic: trupa vocal-instrumentala the slits provine din englitera, cinta punk, si cam toate trupele de tipe sint citire de la ele. sinunumai.
viva janis joplin hipiotilor

pe 5 martie a'nceput turneul american si nu pare ca fomeile au timp de inregistrari. eu insa le astept ca si cind. poate baga live (?!!!) sau poate au bagat deja. a propos de live: jp zicea ca prima data cind au venit sa cinte la bbc 'abar n'aveau cu instrumentele, dar i'au rupt gura.

cam asa si'acum

Etichete: , , , ,

2 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

mie-mi plac trupele de gagici, taica-miu zice la misto cind ii trimit "iar screaming bitches?"; din aceeasi perioada cu the slits, am o slabiciune ptr the raincoats, niste avangardist-anarhiste(fairy tale in the supermarket/ lola); si apoi dintre riot grrls imi place enorm sleater-kinney care tocmai s-au despartit acum un an, iar carrie brownstein are un blog f misto pe npr

11:13 a.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

st tari toate gagicele astea de zici tu, da. io mor si dupa x-ray spex cu lora logic si poly styrene (essential logic, poly styrene) si inca multe altele. st astazi gramada de trupe de genul asta. stiu fetele si st la putere pt moment.
nu st rele nici mai vechile suparate grunge.

11:17 a.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web