Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

marți, 8 aprilie 2008

bamboo music

cum sa v'o dau eu p'asta?., ca'i complicat...

desigur ca exista in istoria omului precedente...
omul este un animal salbatic si pervers. are cultura. pe parcurs a aparut cenzura, s'au schimbat balantele si proportiile. omul este (si) in principiu la fel de crud si infiorator.

exemplu (arta): sec 4 ien. grecii erau animale, stiti asta sper. aveau impresii supranaturale si atunci cind pictau/admirau o pictura. parrhasius era pictor si umbla prin atena cu o coroana de aur pe cap. era, si el, abominabil. sclavii lui torturau alti sclavi pentru ca parrhasius sa creeze.
asa si inainte, si dupa, si acum.

trebuie sa ajungem cumva la muzica. nu doresc sa fac un rezumat al culturii/manifestarii secolului 20.

industrial
. in mare anglo-saxoni. guru dupa guru cultural, sau criminal, sau vrajitor, sau ideolog, au fiecare pozitia lui in poveste.
ca sa facem legatura cu parrhasius alegem coum transmissions -> monte cazazza care era foarte periculos si zicea: industrial music for industrial people. acum se tine de poante si zice: I don't need to talk, I don't need to make quotes. you see, I'm already VERY WIDELY UNKNOWN.
vezi nic, asa e cu undergroundu' tau! nu mai exista!

elementul de legatura este genesis p-orridge - urmeaza, sa zicem, industrial records, throbbing gristle si deci sleazy, care mai trece (cu si fara balance) prin psychic tv si o gramada de alte kestii, pina la si dupa coil. in 2004 balance moare (baietii astia au facut kestii ne-sanatoase), 2005 apare coil - the ape of naples. 2008 apare o editie vinil de lux, in 300 de exemplare, cu bonusul the new backwards. foarte misto.

intre timp sleazy zice ca si'a depistat toate bolile asa ca paraseste vestul, se muta'n tailanda si face soisong. el e cu perversitatea, decadenta si intunecaciunea iar ivan pavlov cu procesoarele. the power and energy of youth and the russian scientific establishment ...with the filth, decay and corruption of english maturity. primul concert a fost in martie, in japonia.

aici am vrut sa ajung.
1. monte cazazza - kick that habit man (the worst of, 1992)
2. throbbing gristle - six six sixty (20 jazz funk greats, 1979)
3. coil - careful what you wish for (the new backwards, 2008)
4. soisong - soi jin no hi (2008)



adjectivele abunda mai sus doar pentru impresie. ele nu vor sa valoreze nimic. amoral

Etichete: , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web