Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

vineri, 27 aprilie 2007

Victor Stutz, amiral

Pina acuma nu am vrut niciodata sa fiu lider. Am fot eu ashea, dar numai din umbra. Acum insa am un vis. Sa fiu capitanul vostru. Nu capitan insa, vreau sa fiu amiral. Voi sinteti baetii destepti. E ceva cultural intr-un fel. Voi face o miscare a oamenilor destepti si o voi conduce in batalii impotriva cui ma deranjeaza. Carne de tun va fac! Veti muri cu onoare, odihni-va-veti in mare!

Se vede ca-s bun la scris manifeste si motivat oameni, asa ca mergem mai departe. Mult maimai departe, si dau o dedicatie pentru iubita mea raluca botzimbind si tot

Asa. Cine mai vrea dedicatii sa-mi zica si vedem ce facem. Cine vrea glorie, facem! Rezolvam cumarveni

joi, 19 aprilie 2007

Fara musica

Skif cinta odata marti-miercuri, mArti-miErcuri. Io bag si joi si apoi vinerisinbataduminica. Luni (s-a terminat).

Romane

Ma scufund putin cu Miles. E foarte greu. Adinc si din ce in ce mai sus. Uit ce sa zic. Ma plimb si fac cu mina. Citesc si ma doare. Astept si ma gindesc la ciocan. Doarme. Multe frunze in copaci si frig. Liliac degeaba. Degeaba oricum. Femeia nu o sa se maimai duca la mare niciodata. A facut un juramint. Pictorii picteaza. Dorm si ei. Dorm urit dar ei nu stiu. Eu nu dorm. Tot urit. Nici bere nu beau. Ce urit. Ma las de tot. M-am lasat deja. Copiii se joaca in film pe plaja. Nu ma simt prea bine se pare. Propun sa nu mai stim nimic. Mi-a facut placere. Nu mai vorbim degeaba. Hai sa tacem degeaba.

counter free hit unique web