Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

marți, 4 iulie 2006

Same old story


Am tot incercat, de-a lungul timpului kumarveni, sa scriu mereu altfel, m-am jucat, mai degajat, incrancenat sau indurerat, am schimbat mereu registrul etc. Am incercat sa ma schimb si pe mine. Am ajuns intr-un punct in care totul pare altfel, nu mai merge cum statea, cred ca ma plafonez, etc. Este cazul sa ma opresc, respectiv sa plec.

Asa ca: blogul ia o pauza, iar eu plec, plec departe. O sa ma duc, pentru inceput, la mare. Voi pleca seara, si in cap voi avea Rory Gallagher (RG 1971). Cerul va fi innorat, eventual fulgere in zare. Daca voi pleca cu autostopul voi sta, obligatoriu, prabusit in spate, cu Rory (I fall apart), cu chitara lui a la Jimi. Daca voi pleca cu vreun prieten, cu masina, voi sta lungit in fata si voi schimba cd-urile, voi fuma, vom povesti. Daca tren, culoar, casti in urechi. Ma voi gandi la obsesiile mele. Eventual voi da un sms, doua...

Voi ajunge noaptea. Ma voi gandi la dimineata ce ma asteapta. Ma voi intinde apoi undeva. Voi mai canta o piesa de-ale lui Rory (Wave myself goodbye), si apoi voi mai da un sms (For the last time). A doua zi, de data asta, va fi, chiar altceva.

Noaptebuna.

Etichete: , ,

8 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

tu ca tu, da sa vezi ca ma plafonez eu, asa like clockwork :D

1:52 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

probabil ca asa e sanatos sa se intample. in acest caz nu ma intereseaza sanatatea. sau... nush
vs

3:06 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

Mai sa stii ca io cu Mr. Tudor am vorbit si am cazut de acord ca esti quasi-ok:)) Asa ca...dupa ce te bronzezi si iti vine mintea la cap, omoara tastatura...tre sa iasa ceva pui de scrib si din tine!

8:56 a.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

ceva e ciudat! chiar plec seara! sigur, ma pregatesc sa scriu cat sadoveanu! nu! nicolae iorga!

2:39 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

Scrie cat vrei dar lasa politika in pace!..orikum tu nu ai scrisu ala politically-compatible..decat poate..cu Noua Dreapta?!? :))

1:39 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

nu, io's cu rapidu. aia de la noa dreapta cu steaua. poate ca altfel...
scriem, dar alta data. acuma pauza.
vs

6:31 p.m.

 
Blogger albeenah a spus...

Drum bun Stutz...don't make us miss u too much...hope u (re)find urself!

4:45 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

curand ma intorc, suparat asa, darmai putin nervos. sper sa va placa, ce's'spun? am niste muzici in cap cevaaaaa. plus ceva (cevaaaaa) idei.
vv. stutz

8:45 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web