Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

joi, 22 iunie 2006

La pariu!


Bine-bine baieti! Daca nu vad campeonatu' in starea de spirirt in care ma asteptam, nu e cum credeam ca lucrurile vor sta asa cum stau, asa ca, hai sa facem o smekerie!
Facem pariuri pe blog. Pe fotbal, normal. Spune scoru la orice meci te tine, sau macar castigatoarea, sau macar si cine baga golurile, in ce minut, cand se fac schimbarile, in ce minut se da o bara, etc. daca vezi asaaaa, totul, in viitor, baga-baga!
Desi io n-o cred decat pe mama Rama! Puteti sa va certati intre voi! Daca n-aveti treaba cu fotbalul, marsh acasa!
Io zic asea... (o loam cu sfarsitu', desi orice sfarsit e un inceput si apoi dezvoltam, pe masura ce vad ca va intereseaza)... Finala: Argentina - Italia, la pauza 1 - 0 (gol Saviola min 33), la final (minutu 95) 3 - 1 (goluri pt Arhentina: Saviola min 58 si Tevez 82, pentru Italia Inzaghi, normal, minutu' 71). La inlocuiri si astea nu ma bag inca, ca va intimidati!
Hai sa vedem fratelo!

Etichete: ,

8 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

fratelo, ai gresit-o rau.
italia si argentina nu se pot intalni decat in semifinale. atunci bate italia cu 2-1. primul gol, luca toni. egaleaza mesi in 68. si inzaghi, of course, in minutul 89, face un contraatac asa cum l-a facut p'asta cu cehia si califica italia in finala. unde italia, va pierde din nou in fata braziliei. in comentariul urmator o sa iti spun si desfasurarea finalei.

7:09 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

bun, ce am zis se pune pt semi atunci, sa ma uit si-ti zic si cu finala argentina....

7:45 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

tre sa impartasesc asta cu tine. nu stiu daca ai vazut brazilia-japonia. pareirra s-a dilit rau si a confundat meciu. a uitat ca e la mondiale si a crezut ca e la un antrenament cu public. asa ca prin minutu 70 a facut a treia schimbare. A SCHIMBAT PORTARUL. la scos pe dida si la bagat pe un mosulet, pe la vreo 40 de ani. asta din urma, cica e portar de vreo 5 ani. pana la 35 a fost atacant si are la activ 60 de goluri. frateeee, cum sa nu ai tot respectul ptr asa ceva. portarul de rezerva al braziliei are mai multe goluri inscrise, decat tot atacul italiei la cupa mondiala, din 86 pana azi. eu vreau ca baiatu asta sa fie titular de acum si sa plece pe contraatac sau ii cear lui ronaldinho o pasa la limita ofsaidului. indiferent de rezultat, brazilia e clar, campioana mondiala.

hai sa traiesti,

f.

2:35 a.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

asta stiu de mult. orice portar sud-american ar putea fi golgeter in europa. insa. orice atacant european ar fi cel mai tare portar la sudamerica fraxis. italia bate brazilia daca joaca. pacat ca n'o sa joace. o sa si'o ia de la argentina, cum am zis. iar finala, argentina brazilia o sa fie ceea ce mi'am dorit de la inceput. mie imi place foarte mult brazil, dar, argentina e ekipa mea de suflet. le-o trage cu 4 la 2. uitete la mine!
pa ce vrei tu! desi au meciuri mai grele in fata...

6:17 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

a! si aseara nu m-am uitat la meciul ala, insa am vazut istorie. simunic de la croatia a fost eliminat in ultimul minut pt al treilea cartonas galben!!!!

6:19 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

bai victoras, daca borgetti dadea gol cu capul in minutul 87, se termina cu argentina. mexicanii m-au surprins placut. cel mai rau imi pare acum de germani. cand sa joace si ei o finala hop dau peste argentina, mai in forma ca acum 20 de ani cand juca maradonna. asta e. sper sa se razbune argentinienii ptr campionatul din 90 cand nemtii au luat pe nedrept, 1-0 cu un penalty inventat doar ca sa se arate lumii intregi germania renascuta dupa comunism. aiurea.

f.

4:06 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

stii foarte bine ca am zis si io ca-mi pare rau de germania. am zis si ca meciul o sa aiba multe goluri. mi-e teama acum, insa, ca nemtii nu prea o sa bage. poate unu, asa, de onoare.
argentina-brazilia, clar, si bate argentina cu 3 la 2.
sa vezi deseara; portugalia oplanda 2 la 1. ceva. ceva?

7:39 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

mai zic asea: brazilia-ghana-> 3-1, franta-spania->2-1. anybody? a! si tony nu mai da niciungol.
vs

4:01 a.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web