Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

joi, 4 mai 2006

Ghicitoare (Mastermind)


Pentru toti hipiotii, fara numar!

Viata sanatoasa: te trezesti de dimineata, la 7, e racoare, iti pui halatul pe tine si iesi pe terasa, te asezi la masa de sticla, iei un grapefruit din fructiera, il decojesti calm, iti tragi halatul mai bine, mananci frumos, apoi desfaci ziarul. Il citesti in timp ce iti bei cafeaua. Apoi iesi in curte si tunzi iarba. Vezi cum se intorc ai tai de la piata cu caracatita proaspata, iar ai lor de pe terase, se duc sa se culce, asa faceai si tu in tinerete.

La noua jumatate dai un telefon. Baby, deseara la sapte! Apoi te imbraci si iesi la o plimbare pe strazile frumoase. Cu catelul tau, un bulldog. Ai pe tine, bineinteles, un costum Armani. Facut kiar de omu'. Nu fumezi decat un trabuc, toata ziua. Admiri arhitectura, natura, copilasii, mamicile, iti place lumea, iti place pacea, esti un om bun.

Te intorci acasa pe la 11 si mai dai un telefon. O faci pentru copiii tai, pentru nevasta-ta, pentru familie, totul trebuie sa mearga bine. Mai mananci un grapefruit, asculti muzica frumoasa, vin niste prieteni pe la tine mai tarziu, discutati, povestiti, serviti masa, un menu echilibrat, beti un pahar de vin. Apoi mai mananci un grapefruit.

Iesi si alergi putin iar cand te intorci acasa joci un sah cu cel mai bun prieten al tau, bei un coniac, discutati afaceri. Apoi dormi putin, face bine la digestie. Te trezesti si treci pe la birou. E ora sapte iar ei inca lucreaza, copii buni. le dai drumul acasa si te duci sa te intalnesti cu o prietena. Pe drum treci prin cateva magazine si ii cumperi cateva haine frumoase si un inel. O iei de acasa, o duci la restaurant, luati masa de seara. Cand ea se duce la baie mai dai un telefon. Un telefon important.

Ea se intoarce, esti fericit, terminati masa, dai un bacsis decent si treci pe la ea pentu un pahar de vin. La ora 12 esti acasa, familia doarme. Te culci si tu, esti fericit, dormi bine.

Ai o viata linistita, un cliseu. Cu ce te ocupi?

Etichete:

7 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

sunt seful tau,Victoras!nu imi vezi zilnic fata pe poster?

12:55 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

esti francmason, unul dintre cei mai influenti, detii o fabrica care produce Kalashnikoave modernizate si le vinde in Orientul Milociu si in Africa Centrala; mai detii o firma (cea pe la care ai trecut seara) de distributie a cipurile de ultima generatie pe care guvernul american, CIA-ul mai exact, le implanteaza sub scalp,ca sa te tina sub control(nu pe tine; un tu general). Ai reprezentante in toata tara.
Ce nu inteleg e de ce mai locuiesti cu parintii?
Am dreptate?!

1:03 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

modernizaaahahate! mi-a placut asta: kalashnikoave modernizate!
oricum cred ca anonimul de mai sus are ochi albastri... altfel de unde ar fi stiut ca locuiesti cu parintii??? tu spui ca locuiesti doar cu nevasta si cu copiii. hmmm

asa. domne, bai stutz, eu am o problema cu grapefruitu ala. adica tu ai vazut ce inseamna sa mananci un grapefruit? te jegosesti pe maini ca dracu, te faci lipicios pe degete, curge zeama aia peste tot, pana la cot, pe covor, pe haine, pe bot, si ramane in urma lui, a grepfrutului, un morman de cojite d-alea scarboase inestetice. iti propun sa mananci cu totul si cu totul alte fructe. ca sa nu mai vorbim de faptul ca grapefruitul, dupa cum bine spunea alina, are calorii in minus, ca varza. alaturarea asta e prea putin aristocratica. mananca si tu ananas pe care l-ai despicat in prealabil cu cutitul ca un barbat adevarat, de pilda, cum ar veni, in speta.

te am pupat.

2:03 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

numai feministe...

2:36 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

raspundem cititoarelor, pentru ca acum avem timp. fac si eu, sa zicem, o greseala, folosind pluralul, asa cum,iertate fiind, ati trecut si voi de la o povestire ce se dorea usurica, despre un nene mafiozo, la ironii adresarte autorului.
de ce sunteti rele, nu am zis ca-s io ala! cum zicea laura, poate, maximium... whishfulthinking.
cu grapefruitul putem sa zicem asa: daca nu se murdareste de sangre...
sa stii ca raman un aparator neobosit al grapefruitului, s'a'nteles?!
vs

2:57 p.m.

 
Blogger albeenah a spus...

Mie imi suna a beomitate toata ziua..nush ce are a face cu hippiotzii...orikum..e o super zi ce decrii tu akolo..pe care unii kiar o au...nu tu...sunt convinsa k nu tu...not yet...si cred k not ever...dar este "norocoshi" din astia...care este!

2:18 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

stutz e cel mai tare, cel mai mare! o maretie de om! stutz, respekt!fara numar!
da nu asta vroiam sa zic ci

albeenah asta pare o caterinca de fata, o mare caterinca genetica. am un nou vis erotic: eu cu ea si cu stutz bem o cafea fierbinte in fantana din fata de la intercontinental. fata e atat de dulcicaca pare ireala.. ce bine ar fi daca ar fi tot stutz..
stutz ar fi in sf PANanormal!

3:30 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web