Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

joi, 8 iunie 2006

Usurel, de var'ashea


Ceea ce urmeaza este un fel de editorial, cam ca alea de la b24fun. Am impresia ca va contine multe cuvinte cheie bune pentru google, dar asta nu e rau de loc, tu cum m-ai gasit? (ai cautat "curve piata romana", "fata pamantie" "curve..."?)
Campionatul s-a terminat urat de tot, l-a luat Steaua, iar noi am iesit iar pe locul 2. Raman rapidist pana la sfarsit dar mi-e cam rusine de fotbalul care se joaca in Divizia A Burger. Bere proasta, fotbal cu incetinitorul. Hai Rapidu!
Nu stiu ce muzica sa ascult, daca stiti ceva in afara de punk, rock&roll, blues, jazz, latino, r&B (the real shit) hip-hop (the real shit) sa-mi ziceti si mie. La concerte n-am unde sa ma duc. O sa vina totusi Billy Idol si Depeche dar luati-mi voi bilet. La cantari de club n-are rost. nu mai canta Kifi, nu mai canta nimeni. Doar n-o sa ma duc la Weinberger. By the way, cea din poza e Tzelina, chitara lu' Chifiriuc. Nu ajuta la potenta. ea ea insasi potenta, o iubeam. O mai trai?
La televizor nimicuta, il vad pe cel mai corect politic (political corectness) personaj din lume, dau pe google si aflu cum il cheama. Catalin Stefanescu, TVR1, Garantat 100%. este, evident, ardelean. Mai spun despre el doar atat deocamdata: l-am vazut laudand chestia aia cu mari romani si ajung aici la Gigi Becali (George Becali) -"viitor presedinte al Romaniei" (il prefer pe Becali, dar am si eu limitele mele). Il vom vedea pe Cata avandu-l ca invitat pe Nea Jiji, "cel mai mare roman ever" si, facandu-si mseria pana la capat, cu vocatia lui de ardelean o sa-i zica lui Becali: "si noi pe voi, domnu' George!"
De citit nu pot sa citesc finca ma ataca tot felul de ganduri, iar ultimul Cortazar pe care am pus mana nu m-a mai rupt in doo. ma dau pe chestii dure de-acuma. Laura draga, baga-baga!
Sa ma duc la mare (am trecut oricum pe-acolo deja) nu-mi vine inca, sa ma duc la munte n-am bani, sa stau la terasa n-am bani, sa ma angajez (n-am bani) n-am chef (n-am unde), nimeni nu poa' sa ma aiba pe mine.
In curand se termina si scoala si dispar ase-istele. Atunci va fi clar, ma bag direct la Costinesti, la Mamaia, etc.
Un singur lucru, cel mai important, mai sta intre mine si restul verii. cel mai important eveniment. CMF - Germania 2006! Hai Argentina!
Vad, acum, ca nu au fost chiar atat de multe cuvinte cheie. Se pare ca ceea ce am spus la inceput a fost GRATUIT.

Etichete: ,

8 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

ti-am citit tot blogul si mi se pare total genial. mi-au placut si lincurile tale.
te mai urmaresc si poate te abordez pentru o colaborare.
mihai
p.s. de ce atatea lincuri la laura sandu? sunteti prieteni, nu?
love your music!

2:10 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

multumesc, multumesc, ok (cred, nu stiu, me love me too my...
stutz

2:13 p.m.

 
Blogger | spoon | a spus...

mamah, cineva din Romania chiar asculta Black Keys - i'm impressed !!!! te-am gasit pe google (apropo de ce scriai la inceput) dar, SURPRINZATOR, nu cautam curve (iei!)
F misto blogul tau, poate mai trec peaici :)

9:26 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

e bun blogul, sa mai treci. acum ma uit si eu pe al tau. vs

12:41 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

si stiu, te-ai cautat pe tine

3:37 a.m.

 
Blogger | spoon | a spus...

Hopa, se pare ca am dat de un net maniac or something, nu credeam ca o sa afli asa de rapid, he he; da asa este, eram f curioasa peste ce as putea sa dau, se pare ca curioazitatea mi-a fost satisfacuta ;)

9:07 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

st maniac, dar nu net...

10:42 p.m.

 
Blogger | spoon | a spus...

hei, de unde stii de gusturile muzicale ale lui Sorin ???

Mai, tare bine-mi pare ca am dat de blogul tau; nu cred ca mai exista asa o combinatie nebuna de muzica pe vreun altul; o sa incep sa fiu un vizitator fregvent;

1:11 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web