Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

joi, 30 martie 2006

1923

Ma gandisem sa devin si eu mai poetic ashea, dar cred ca va sunt suficiente linkurile la prietenii mei care o dau pentru cei care vor asa ceva.

As vrea sa va dau voo tot ceea ce cred ca va trebuie. Pornake, idei, hacuieli, nervi, atitudini, pornake si muzici, si carti, si masini, si cluburi si kiar o sa va dau, o sa va dau bombe si toate cele.

Azi va dau despre meci, ma duc la meci si stau la locul meu (in galeria RAPIDULUI, de loc la locul ei). Galeria RAPIDULUI este cea mai violenta din Romania, pentru ca noi suntem adevaratii huligani, adevaratii ultras.

Asta toamna am inceput sa ma gandesc cu multa melancolie la zilele de aur ale galeriei echipei mele de suflet (la fel ca RAPIDUL), LIVERPOOL FC. In 1985 au terorizat un oras intreg (Bruxelles) si nu au putut fi opriti decat de armata. Ei macelareau italieni.
Apoi englezii nu au mai avut voie multa vreme in Europa. Le era frica europenilor de ei.

Englezii au cultura bautului de bere si a violentei, englezii sunt de neoprit. Astazi englezii sunt singurii care fac expeditii, se duc cu ganduri rele peste gunoaiele care tin cu alte echipe decat ale lor. Si, din pacate, si-o iau. Dar sunt singurii care ataca, care se extind, iar LIVERPOOL este echipa cu cea mai tare galerie, cea mai tare istorie. De aceea eu sunt scouser si-i urasc pe cei ce joaca in royal blue.

Apoi rapidistii s-au dezlantuit. Au facut urat de tot si i-au batut pe stelisti, i-au batut pe dinamovisti, i-au calcat in picioare pe constanteni (stelisti) la ei acasa.
Noi, galeria am fost cei care am realizat un vis al oricarei ekipe, noi suntem invincibili in Giulesti.

Se vorbeste acum despre "fenomenul" violentei pe stadion. Se vorbesc numai prostii si o sa explic de ce (nu acum). Si o sa va fac un tur al celor mai tari stadioane din lume.
Eu cred, oricum, ca va fi din ce in ce mai bine, adica mai rau pentru voi. Tara e de tot cacatul, scuzati-ma, sunt mainstream, dar asa e, insa cu RAPIDUL cred ca stam bine.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web