Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

luni, 21 aprilie 2008

ptiu!

ma transform destul de rapid intr'un mos care uraste rockerii.
ne vom referi de acum inainte la ei ca rokishti. rokishtii sint cei ce asculta heavy metal, happy metal, hair metal, hard&heavy, prog, au tricouri negre cu reprezentari ale unor scene glorioase sau robotei, si scris cu rosu. au geci grele de piele negre, blugi negri si de foarte multe ori parul lung si cret. exista citeva exceptii. trupe si categorii de oameni. dar nu vi le voi spune. mai ales ca nu se aplica foarte usor.
si n'o sa va zic nici de ce (ii urasc). daca nu va e clar...

inainte ma amuzau. insa mi'e clar ca voi ajunge un mos cu creasta verde, mi'e clar. punkistu rave care face urit la aia micii care il deranjeaza. asta cind nu stau pe prispa. e bine ca am scapat de penibilul de a fi alternative. sau indy - varianta oasis post oasis coldplay post rock emo anime etc. am scapat din nastere adica cu gust si creer pus pe critica. le si stiu pe toate, asa ca sint in maxima siguranta.

ceea ce inseamna ca urmeaza a certain ratio. englezoi greu impresionabili care au ris de saracutzu genesis cind acesta plingea si isi sfisia miinile cu o lama. cine vrea sa stie cauta.
afara de asta e muzica cu totul degeaba si zic sa dati boxele tare

acr - do the du (FACT 16 the graveyard and the balroom, 1979)
acr - back to the start (FACT 35 to each... 1981 reeditat USLP21 2004)
acr - skipscada (john peel session, 1981)

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web