Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

vineri, 7 aprilie 2006

Dumnezeu vs. (VictorStutz) Satana


M-am amuzat si cred ca veti amuza si voi sa-i vedeti pe cei doi bajeti pe care i-am gasit.

Primul sustine ca nu e nebun, doar ca a vrut sa lucreze si el in flash. Mult exces de zel. A pornit de la celebra legenda Stairway to Heaven (nu stiati ca Led Zep erau satanisti?!!! Ascultati, si inspaimantati-vaaaaa!) conform careia daca o asculti invers (banda inversa, procedeu folosit la greu de Floyd pentru a obtine efecte ciudate) e satanista. Baga cu SATANA.

Insa, baiatul a cautat si a cautat si a mai gasit 12 piese care transmit mesaje "subliminale" sataniste pe fata sau doar ca incarcatura. Culmineaza cu Hit Me Baby One More Time (Sprisney Bears) care, pusa invers ziceee "sleep with me, I'm not too young". Chiar n-ar fi nimic rau in asta daca Sprisney nu ar arata ca un cur chiar si cand nu o privesti (asculti) de (pe) la spate.

Al doilea e de-a dreptul genial. Un om care, dupa multe rataciri, a vazut "ADEVARUL" deci pe "DUMNEZEU". Te cracaneaza de ras. Ca orice imbecil indoctrinat ce debiteaza aberatii sustinute de teorii stiintifice si aberatii. Pacat e ca astia n-au umor, dar bine ca avem noi.

Acuma, ma gandesc eu, n-are rost sa ma apuc sa argumentez de ce este aberanta toata kestia asta (dincolo de evidenta experientei auditive si a bunului simt). Argumentele sunt de bun simt si cred ca le stiti si voi.

Eu sunt foarte fericit ca baietii care descopera conspiratii exista. Imi pare rau de cei ce li se alatura cu urechile inchise, cred cale lipseste o anumita doza de aventura in viata, le lipseste aprecierea, se simt banali, daaar, cu potential. Dar sa descopere senzationalul prin umor. Eu ashea zic. Sau le lipseste inteligenta.

Sau DUMNEZEU?

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web