Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

duminică, 2 aprilie 2006

Charles&Charlot



Nu ma pot hotari care este cel mai bun actor. Spre exemplu stiu care este cel mai mare om de spectacol, este James Brown, iar urmatoarele locuri, cam pana la 5 asa sunt goale. Pentru cel mai mare actor am doua optiuni: Charles Bronson si Charlie Chaplin. (Bineinteles, stiu ca cel mai mare actor din toate timpurile este Brando, dar asta este altceva)

De ce Bronson?
In primul rand pentru fizionomie. Imi aduce aminte de Colea Rautu, imi aduce aminte de barbatul primordial, barbatul pe care femeia nu il poate intelege, nu il poate suferi, dar il SIMTE. Nu-mi place totusi ca are cateodata ochii blanzi, de om bun.
Pentru ca Charles nu poate sa inghita nedreptatea. (Un exemplu clasic este atitudinea lui Charles fata de un bagabont care se ia de o femeie pe strada. Charles scoate unul din pistoalele lui mici, mai mare oricum decat Magnum 44, il indreapta spre golanete. Crezi ca vrea sa sperie, si chiar in acel moment Bronson ii zboara capul. Asta da atitudine). Pentru ca Charles vine intotdeauna cu solutii iar acestea sunt intotdeauna exagerate (poate ca stiti ca la sfarsitul unuia din filmele sale omu' trage in ala rau cu cea mai mare arma pe care eu personal am vazut-o vreodata in mainile cuiva iar ala rau zboara prin zid, si tot zidul blocului se prabuseste. raul este starpit).

Pentru ca Charles are cele mai tari pistoale din istoria filmului, pentru ca iubeste femei frumoase iar la sfarsit ajunge batran fericit cu familie. Mai spulbera din cand in cand cate un hot de buzunare cu o ura iesita din comun chiar si atunci.

De ce Chaplin?
Aici e mai greu, si tind sa intru pe felia culturala, dar nu vreau asta acum. Charlot este si el foarte exagerat.

Charlot are cele mai tari cascadorii si efecte speciale pe care le-am vazut, este cel mai indragostit om pe care l-am vazut, cel mai trist, cel mai sarac, este cel mai infometat om pe care mi l-as fi putut imagina, are cele mai tari dansuri si cantece, cea mai tare alura, este cel mai rapid si,

In primul rand, o baga p'aia greaua: atunci cand vrea sa-l bata malacu', el ii face semn sa se apere de ceea ce vine din spate, ala se uita iar Charlot il pocneste cu cea mai mare sete. Respect taticu'!

Etichete:

2 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Frumos Victoras!foarte frumos!pur si simplu!asta e primul tau post care imi merge la inima!de-a dreptul!Mie imi place Bronson in Cei 7 magnifici cum arata superb,superb fara mustata si cum adopta si este adoptat de un grup de copii.

9:52 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

Din punctul meu de vedere, cele mai tari (spectaculoase) cascadorii le-a facut Harold Lloyd.

3:42 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web