Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

sâmbătă, 16 septembrie 2006

Invitatie

Ce faci acum? Ce ai facut pana acum? Ce faci mai incolo? Vino, vino la mine! Esti singur, esti cu prietenii? Cu iubirea ta?
Nu mai manca, nu mai citi, nu mai merge prin cine stie ce locuri, nu! Nu mai fuma, nu mai asculta nus'ce muzici, si nu mai bea ce-oi bea tu acolo! Nu! opreste-te acum! Nu mai scrie, nu mai face sex! Faci bani? De ce, de ce nu vii? Ai de vazut ceva la teleizor, sau ai de crosetat vre-un pulovaras, ce ai de facut? CE FACI?! Compui, canti, ce? Studiezi, creezi. Gandesti? Ti se pare ca gandesti. Muncesti. Scrii pe blog poate. faci un program? Pleci intr-o minunata calatorie, acolo unde ti-ai dorit toata viata. Fumezi! Nu mai fuma, nuuu! De ce fumezi? Nu-ti mai face planuri, nu mai face sport! Sportul e o prostie. Toate cele de mai sus sunt prostii. Poate faci fotografii, pictezi... NU.
Vei veni la mine, eu iti dau solutia, eu te voi scoate din depresii si din fericiri, te voi deraia de la traseu, EU TE VOI ELIBERA. Vino sa fii liber, vino, nu te mai pierde, vino sa dormim, trebuie sa dormim, trebuie sa dormi cu mine, sa dorm cu tine! Hai vino, acum ti-ai dat seama!
Vom dormi atat de frumos, de bine, de mult, si pe o parte, si pe alta. Poti sa-ti aduci si prietenii. Nu cred ca trebuie sa-ti spun mai multe. Opreste-te, ridica-te, iesi afara, si vino, vino!
Iar daca eu nu voi mai adormi, te voi adormi, oricum, pe tine.

Etichete: ,

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Fantastic! Vin.

3:15 a.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web