Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

duminică, 3 septembrie 2006

Repejor, ca ne grabim!

Sa facem o agenda.
In primul rand, "blogul" incepe sa devina plictisitor, adica blogerii st plicticosi. Doar faze expirate, mici poze haioase sau "interesante", filmulete proaste, vrajeli de mana a treia, proiecte penibile si flatulente pline de miez cultural. Sa pun linkuri sa fie mai clar, se face cineva ca nu intelege despre ce e vorba?
Trebuie sa fac ceva, asa ca ma apuc sa caut prin bloburile voastre si sa gasesc o victima. O sa sterg cu ea pe jos, si'o sa'i scuip pe mormant, o sa ne distram.
Vom continua cu muzicile.
Vom incerca un fel de amuzament, a-la-La (laaaa!) (crescendo) Bruyere, cu-cara(cha)ctere. Primul va fi taranul camuflat. Se'ntelege, cu adresa.
Desigur, muzichie. Aici chiar st in mare verva, am noutati, fineturi, va fac cultura, ma dau la ceva bluzane, hip-hop, va spun, cu umor de omor despre Lenti Chiriac si "GOTHIIIIIIC" (a se citi co ochii, dar gutural), paralele, cover-uri, etc.
Vom avea si ceva profunzimi, e vara si mai scapa si asa ceva (mult uitat pe-pereti, si mai ales la) - lenea si transpiratia... inspiratia... filozofatia.
Ceai.
Mancare.
Stadioane.
Apăi despre sezonul fluturilor si despre o mai mare frica.
Vom fi "sensibili pana la oribili" cu tango, adica o sa va rup gura, dar, pana la tango, trebuie sa ne amintim.

Imi amintesc ca intr-o seara aveam putin sa adorm, si, in loc sa dorm, sa visez ceva minunat de genul asta m-am gandit ca putina violenta, putina isterie n-ar strica pe acest blog. Ceva cruzime chiar. Cum zicea un personaj de pe undeva din Puskin, "insa cruzimea/Mai slaba vad ca e decat blandetea/Si sufletu-i e chinuit de groaza...", adica, zic eu, e vorba de sensibilitati, de o doza de-degenerare. Sa fim deci, degenerati, si sa bagam o faza usoara, de amor, caci, de data asta, despre asta este vorba. Sa vedem daca ne iese, asea... in graba.

Ceea ce urmeaza este dedicat cuiva caruia i-am gresit ingrozitor, de fapt, vi-l dedic tuturor celor ce ati fost alaturi de mine desi sunt un nenorocit, ultimul om dupe planeta, pecinginea vietii voastre. Ca sa vedeti ca, totusi, sunt un baiat de milioane. Te rog, prietene, Iarta-ma! (tot albumul, in primul rand Dex2000 si... Orice-ar fi!)

Se cere doar sa ma exprim...

Ea vine. Ei (doi) sunt la terasa. El se face ca nu o vede ("uite-o pe..." "taci in plm!"). Ea ii vede, se indreapta spre masa lor, el isi aprinde repede o tigara, ea ii saluta.
"DU-TE SI CANTA LA ALTA MASA!!!" Ea spune ceva, nu stim ce, pleaca, se aseaza la o masa libera. Da un telefon. Dupa doua beri vine cineva. (Baietii beau repede. Asta o mentionam pentru a-i distrage de la tensiunea momentului, ii gratulam pentru a-i relaxa putin.) Un papagal, ar spune ei. La inceput baietii discuta intre ei, se simt nervosi dar vor sa para relaxati.
La masa cealalta, buna-dispozitie. Se rade tare, iritant. Ea rade din tot sufletul, un ras orgasmic. Nervos poate. Dupa o vreme baietii incep sa-i priveasca insistent. Discutia si lipsa de interes fata de ceea ce se intampla in jur au disparut. Ea se face ca nu vede ca este fixata. Rade din ce in ce mai tare.
"Ma duc."
"Noroc bun prietene. Vad ca va simteti bine. Draga, nu mi-l prezinti si mie pe prietenul tau? Scuza-ma, nu doresc sa-ti fac o imagine proasta, sa nu cumva sa creada ca nu ai maniere! Nu, domnule, domnisoara este deasupra oricarei banuieli! Eu sunt un magar sa o pun intr-o asemenea situatie... Cocalar nenorocit."
"Te rog, X, nu face o scena, pleaca!"
"Dar... draga, nu vreau sa plec, mi-a fost atat de dor de tine!" (o apuca tare de par, ii da capul pe spate, o linge pe gat si o strange cu dreapta de buca stanga)
Papagalul face un gest vag, da sa se se ridice, sa spuna ceva.
X il ia prieteneste de umar, ii zambeste inspaimantator. Se uita in ochii lui.
"Te rog sa ai grija de sor-mea!"
Chelner, o sticla de vin aicea, si una la mine!
Mi-a facut placere, va las singuri, poate ca v-am deranjat fara sa-mi dau seama..."
Se intoarce la masa lui.
Ceilalti doi mai stau cinci minute si pleaca. X si Y raman cu ale lor.
(ceea ce se intampla in vietile celor patru mai incolo este, deja, neinteresant)


Etichete: ,

11 comentarii:

Blogger hippiekiller a spus...

-ceea ce se prezinta in acest post nici eu nu inteleg. aveam o sceneta in cap. ea m-a chinuit mult, nu reuseam sa o scriu. mi-am facut curaj si am bagat-o, asa cum arata, am scris-o fff rpd, pentru a scapa de problema. mentionez ca nu puteam, altfel, sa trec mai departe (am facut un compromis).
-piesa cu crimson este ca sa intelegeti cam ce visez, poate tocmai pt ca ascult crimson, atunci cand pot sa dorm. celelalte doua se potrivesc.

4:27 a.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

si nu baaa! nu erea sor"sa!!!

5:48 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

victore, nu mai pune atatea melodii ca se incarca pagina ca curu si nu mai intra nici dracu! mereu imi blochezi calculatoru. mai bine da doar numele la melodie ca e si mai cu mister asa, si cauta el , publicu pe google.

ps. incearca sa fii mai limpede, ca nu se intelege nimic-nimic!

2:54 p.m.

 
Blogger theTudor a spus...

bigup!

3:09 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

vere, nu ne intelegem? stau o juma de ora sa se completeze pagina lu pula ta, can ma arde gatu d-o tigare? du samthing!

anoni mouse

8:34 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

deci iti place blogul. daca voi primi si alte cereri voi analiza si voi lua o decizie. te sunam noi, vereeee!
fumezi pe balcon? pai po sa faci asea: dai www.victorstutz.blogspot.com si te du si fume'. te intorci si cite'. apoi te du si mai fume', ma'ntzele'?

10:41 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

nu vreau sa ma iau de pula mea dar totusi... "numele la melodie"?, ca ma futusi la creier.
si oricum, pe google nu po sa asculti ceea ce gasesti. nou pe net, ai?

10:57 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

expiri ideile muzicale prea abatir ca sa nu ai ochii rosii!de vineri povestim live!

2:53 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

expir? povestim. live daca se poate.

4:59 p.m.

 
Blogger Dana a spus...

Pacat ca e doar sceneta si nu pe bune. Daca faci vreodata asa ceva, ai grija sa filmezi, multumim.
Si pune, dom'le muzica! :)

4:25 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

o sa se'ntample. kiar asea nu se'ntampla, dar... bag maine un post cu muzikie. stai putin, ca am multe in plan.

5:06 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web