Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

luni, 18 august 2008

august 2008

am aflat de curind ca mai sint capabil de profunzimi suprarealisme. sint capabil chiar sa am idei noi si clare, uimitor! le trimitem la esafod si va scriu rapidcamagrabesc despre muzicile noi aparute si ascultate.

am vazut ca exista multi fani the verve. nu ma numar printre ei. ei au fost fericiti pentru forth, noua productie a trupei, care suna (voce si tot) exact ca alta trupa cu si mult mai multi fani printre care nu ma numar, u2. oricum, bucuria este probabil dubla pentru dinozaurul asta pop rock.
nu ma multumeste aceasta exprimare deci trec la gluma lunii: along came a spider, albumul lui alice cooper. o alta glumitza ar fi al 1833lea album al lui klaus schulze, de data asta cu vocea domnisoarei lisa gerrard. mai avem si o piesa draguta muse & the streets. bine suna si noa trupa a lui zack de la rocha si a unui tobar, one day as a lion dar nu ne mai putem omori dupa asa ceva. poponarul de kanye west incepe sa produca din greu, kiar si pe jay-z (jockin jay-z, piesa cu o productie mai slaba decit ar fi meritat mogulul). don cabalero: o kestie dupa care nu ma omor: punkgasm. lee renaldo (maelstrom from drift) face intrecere cu thurston moore care sa scoata cea mai plictisitoare... adincime. la sfirsitul postului imi amintesc ce frumos era cu talking heads si brian eno. a imbatrinit si domnul byrne. o sa auziti aceasta pe everything that happens will happen today. nunu, s'a'ntimplat mai demult.

asta a fost, la revedere, pe data viitoare cind voi tine o prelegere despre muzica (doar sa ma hotarasc ce sa va dau)

tracklisting

the verve - love is noise baga bono!!!
muse & the streets - who knows who rock&roll!
one day as a lion - one day as a lion
david byrne & brian eno - strange overtones bunadimineata la radio vacanta!

Etichete: , , , , , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web