Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

miercuri, 25 iunie 2008

superfly

de ceva vreme nu am mai bagat muzici foarte serioase. din cind in cind trebuie s'o mai fac si pe asta, deci, cum ar zice so, 'scuzatz'...

curtis mayfield - super fly (1972, curtom). acesta este un soundtrack. rid putin. greu sa faci un film care sa mearga pe spatele albumului. dar stim ca multe kestii sint nepotrivite, trecem mai departe.

despre cm, nic ar spune probabil 'ca a vindut muzica soul albilor'. asta ar fi un rezumat jignitor, domnule nic, pentru ca mayfield a vindut albilor o intreaga epoca muzicala (sinunumai, hahahaha), pe care am fi limitati daca am numi'o soul. oricum, cert e ca a vindut'o, si ca aceasta a si vrut sa faca, ca orice om care se combina la o'nregistrare. pricipishi?!

da, cm a fost cu totul special. probabil ca nic l'ar gratia,
doar pentru ca a bagat si constiinta sociala in muzica poporului negru. dar (si ma voi referi la colegi stilistici in enumeratie) si jb a facut'o, si stevie, si marvin gay a facut'o, si altii au facut'o! si last poets (etc) au facut'o, dar ei sint eroi, pentru ca ne dam interesanti cu ei, pe ei nu'i stie nimeni. insa si ei au vindut albume sa stiti! putine copii, din pacate pt ei si din fericire pentru purtatorii de cuvint ai partidului snobilor comunisti.
e misto sa mitizezi pentru a te mitiza si sa demitizezi pentru a te elibera de frustrari. sa arunci cu cacat doar pentru a te afirma in neputiinta.
ei bine, ca vinzator cm sta slabut. deci tradarea lui poate fi probabil trecuta cu vederea.

mbon. in albumul nostru se face muzica despre o lume trista cu saracie deci droguri deci ghetouri, probleme grave. acuma ca sa fiu sincer pina la capat ar trebui sa va zic cum sta treaba cu negrii. insa voi fi sincer si va voi da aceeasi sansa: sa fiti sinceri. calculati ceea ce stiti despre negri si dati'va un rezultat. puteti fi relaxati, pentru ca problema nu ne priveste, deci ar trebui, daca stiti regulile si datele, sa veniti cu un rezultat neviciat. ma risc si mai zic ca sinceritatea si durerea st kestii foarte greu masurabile, de la individ la rasa, la plm!

cert e ca muzica nu e trista deloc. e luxurianta chiar. (nenea cinta la foarte multe instrumente pe bucati, afara ca le compune si vocalizeaza). muzica de negri tata, daaaaadada! muzica pentru miscari ultra senzuale, muzica pentru golanie maxima. i'a placut si lu' herbie h, printre multi altii, daca'l cunoasteti. muzica pentru bling, pentru masini, pentru chici, pentru droguri care aduc placere luate cu placere, pentru femei, pentru curve. mmmm sampanie! masini din care ies combinatii de'ti pica plombele aurii. si niste baieti foarte mari cu uziuri, care'ti asigura linistea. dadada, ghetou!

daca aveti probleme intrebati la mine si va ajut

tracklisting:

curtis mayfield - pusherman (super fly, 1972, curtom)
curtis mayfield
- little child runnin wild (super fly, 1972, curtom)
curtis mayfield
- no thing on me (super fly, 1972, curtom)
snoop dogg & bootsy collins - no thang on me (r&g - rythm & gangsta: the masterpiece,
2004, doggystyle /star track/geffen)

Etichete: , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web