Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

marți, 24 iunie 2008

hop'ashea!!!

domino records a facut o treaba foarte buna, ca si mine de va anunt aici despre ea.
imi placece a facut acest label hype pe val si'mi place ceea ce fac eu aicea. foarte tare.
ei au scos un album care ar trebui sa'i intereseze (si) pe dj'. adica digeiu vede coperta, citeste liquid liquid - slip in and out of phenomenon, ii zdrangane clincane vibreaza bubuie toate alea'n cap si se intreaba ce se'ntimpla, vede ca are aici un triplu care are si piese unreleased before si ia imediat chestia asta.

e vorba de o compilatie dar nu best of, ca nu face nimeni bestof cu asa ceva iar digeii probabil ca n'au ascultat niciodata si nici nu ma citesc pe mine. treaba lor.

treaba lu liquid liquid insa, se intimpla in ny prin 1980. in acelasi timp cu alte esg'uri din satuc si acr'uri din manchester si alte nebunii britanice. oamenii sint 4oameni care au rupt ritmu'n patrujdemii si au facut alte patrujdemilioane sa dea din cur. si i'au facut pe unii de mai tirziu sa cinte cum au cintat sau cinta. totul s'a terminat in 1984. un an destul de important, care incepea in forta, cu mine

tracklisting:

cavern
push

optimo
sank into the chair

Etichete: , , , , ,

4 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

daca nu ar fi existat clapton, sigur l-ar fi inventat jeff.....daca nu ar fi existat ploaia, sigur ar fi inventat-o jeff...daca nu ar fi existat hendrix, sigur l-ar fi inventat jeff..daca nu ar fi existat laughlin, nicio suparare, era jeff chiar si prodigy ar putea iesi la pensie....daca nu ar fi existat baietii 'one eye' si elvis, cu siguranta jeff nu ar fi existat?

7:28 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

nu cred ca jeff ar fi facut o inventie care sa mearga atit de putin ("clapston"). desigur ca era jeff pt toate. cu prodigy nu st de acord. aia chiar e o ruptura. si'au mai fost si altele. desigur ca fara baietii n'ar fi fost nimica. nu inteleg ce cum vine elvis in propozitii.

7:35 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

l-a intrebat un nene, printre altele, unde se simte mai bine: in UK or in US? - si a raspuns ca in US unul din motive fiind si faptul ca asculta sora-sa elvis la virsta cand el se caca la olita...nimic mai mult. dar ce? ai ceva contra absurdului?! Dumnezeu nu a inventat tot felul de cacanarii???

8:30 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

in primul rind cred ca exageram aici cu jeff. da de fapt asta e misto! jeff e cel mai mare ever!
cu absurdul e mai greu. deci elvis nu e absurd

9:37 a.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web