Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

miercuri, 2 iulie 2008

best jobs

uite'aici meserie adevarata, cu un job description foarte volatil. afara de vocatie, nici macar barba nu trebuie sa ai, nici sa fi jucat fotbal cu balonul oval - atletic matahala sa fii, nu'i nimic daca esti femeiusca, stiti monkey island? riscurile sint maxime si rezultatele la fel. vei vedea lumea, vei cunoaste mitologii extraordinare si vei avea cele mai tari povesti. va trebui totusi sa muncesti ca un sclav, sa gindesti, sa fugi de autoritatile statale ca sa traiesti, sa fii violent, pus pe jaf, si vei fi liber! liber sa cinti, sa ai gagici cu boli venerice in porturile ascunse ale marii infinite, sa bei ca porcu, sa arati ca dracu, sa ai un pet foarte colorat, membre lipsa, o garderoba sumara & fabuloasa si tatuaje minunate. comorile te asteapta. sint la altii iar tu trebuie sa arati ca vrei si poti sa le iei. iar apoi ca poti sa le irosesti cu mare viteza. vei trai o buna parte a vietii in mizeria ta si a oamenilor tai. vei face foamea, dar, speram, nu si setea. singurul ochi ti se va ageri si vei distinge de la mile departare ceva nou intre apa si pamint. ceva nou si abordabil. scuipi, ridici steagul si te pui la smotru ca sa maresti nodurile dupe ora ale javrei batrine. daca atunci cind ajungi vor sa lupte, ii faci muci, le iei aurul bautura si femeile, ii scufunzi sau ii lasi in curu gol la voia intimplarii, si te faci muci. vei sfirsi, intotdeauna, spectaculos!

se trimite pe marea agitata (in) aceasta sticla goala de rom spre examinare, capitanului grasimir

Etichete: ,

4 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

ia vezi 'jack bruce and robin trower' 2008...vei avea o surpiza f. placuta.

4:20 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

o porcarie l'am ascultat acum 3-4 luni si am si scris despre el

11:44 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

căpitane alifie,
în timp ce mă plimbam DESCULŢ pe plajă dădui peste mesajul dumitale cu vorbe meşteşugite. acestea m-au bucurat peste măsură, drept pentru care îmi voi trimite bucanierii peste cele 7 mări care ne despart cu o încărcătură de 519 lăzi cu rom din cel mai bun.

cu respect,
căpitanul grasimir

4:51 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

capitane grasimir,

ma bucur foarte de rezultatul calatoriei literelor mele. se pare ca sticlele de rom, fie goale fie pline mai ales, ajung intotdeauna la cei ce le pretuiesc continutul.
sper ca nisipul iti gaseste talpile odihnite si gata pentru aventuri de betie jaf si vitejie. stiu ca oamenii te respecta si am incredere ca nu vor bea mai mult de jumatate din pretiosul cadou pe care il astept insetat si incintat.

cu maxime reverente,
capitanul alifie

5:45 a.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web