Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

joi, 5 iunie 2008

bucuresti - ny

sint foarte ocupat zilele astea si cred ca voi fi din ce in ce mai. st ocupat cu mine insumi bineinteles, adica cu tot felul de nebunii. ca'n viata! loazir tata! de'aia scriu rar ashea in perioada asta.


azi o poveste scurta despre sistemul de sanatate.

surorile scroggins sint 4 la numar. sudul bronxului le'a fost dintotdeauna tata si mama. iar ele mama si tata multora. cu totul degeaba dealtfel. muzical vorbind sint sweet si, bineinteles, mult mai mult de atit.

anii 70, 80, ny. un zimbet scurt si nervos ti'ar putea aparea in coltul guritzei daca auzi in acest context despre post-punk. sau despre hip-hop. in orice caz, esg sint o mare kestie. faza e ca muzicile astea pe care le ascultam noi aici au avut dintotdeauna legatura cu new yorkul si cu negro nation. mai mult despre asta nu va zic pentru ca nu va priveste.

sa mai zicem funky. funky aduce cu golania. golania este de multe ori o sanatate fragila. golanii tusesc infundat, asta e adevarul. la noi sistemul de sanatate e bolnav de la cap si imputit si prost. la new york e altceva, si'l invit pe dl michael moore sa se duca in cuba si sa traiasca acolo si sa faca filme critice despre castro. sa se'nputa de sanatate.

sa revenim. valerie este sofer de autobuz. dar ei ii place sa bata la tobe foarte tare. si sa dea tepe. totul se'nvirte azi in jurul minutzelor ei.
anu trecut, bagaboanta a zis ca a tras prea tare dreapta de volan si atunci umarul ei s'a futut. pa kestia asta a futut niste bani de la sanatatea altora. deci a plecat in turneu si'a batut ca descreierata.

deci a tepuit niste colegi de safe sanatos plini de dolari munciti. si oricit as adora'o, daca mi'ar da teapa i'as rupe si minutzele si capu. asta au facut si cei ce sint platiti sa se ocupe de banii oamenilor. au filmat'o si o judeca. sper sa faca pirnaie, fiindca nu s'a nascut in romania sa fie jmekera sa se descurce sa ia bani de la buget!

esg - hold me right in spatele gratiilor adica
esg - be good to me si totusi te topesti
esg - talk it ooo, si te topesti!
esg - six pack, bere, masini, motoare, love, ce?!

Etichete: , , , , , , , ,

5 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

beei, ia vezi ce zici de cuba ca ma-nfoi odata la tine de zici 'doamne ce-i asta'!! aaashea.
cu sistemu de sanatate...ce sa-ti zic, daca ai fi aici nu te-ai mai bucura atata c-au prins-o pe tanti aia. stai tu linistit ca n-a luat din buzunaru nimanui. las' ca-ti povestesc io si alte alea.
a, si n-o sa faca nici o puscarie doar din asta. moaama, si pentru cat! 13 mii! un rahat...
ai dreptate, da bine din betze. unde naiba le gasesti??!!

11:32 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

1. cuba e buna la rom, havane,vreme, curve ieftine,pescuit si muzica oarecum.
2. primul argument nu e valid iar eu cred ca m'as bucura, iar de luat a luat.
3. 13mii st multe beri
14. bate si le gasesc acolo unde numai eu pot ajunge. o sa'ti zic in particular.
4. draga anda, te'am pupat

2:56 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

baietzica, stiu ca esti un genius, insa in sicko cacatul ala gras trage o tusha cam groasa pa sist da sanatate sua (nu neadevarat de shmekeresc), prin comparatie cu ce nu trebuie; in skimb, in columbine e clare trebile caCA nadienii nu-si inkid usili la cashi ca nu e esca sa le dea singe pa ecrane...fa si matale legatura media-sperietura-asigurare si o sa vezi ca e ca la razbel in fond no?

7:30 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

1. genius dea
2. am uitat de box si baseball
3. social security rulz
4. razbel = bumbaceala si elvetia e varza. get it?

3:38 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

http://pitchfork.tv/live/esg-the-final-show

1:45 a.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web