Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

miercuri, 21 mai 2008

antinatural

am fost mereu un anti-natural in ceea ce priveste abordarea asupra omului.
si, evident, intra aici si creatiile artisticoculturale. desi nu m'am tinut in ceea ce fac de kestia asta, e ideologia mea de baza.

mi'a venit 1data cind eram mai mic si ma gindeam ce animal misto ma gasesc (1) si cum ar trebui, totusi, sa evoluez (2). si apoi m'am gindit de ce (1) si cum (2). si mi'a venit in creier minunata artificialitate. m'am entuziasmat foarte tare si i'am ramas fidel pina astazi la nivel de idee. de'aia nu i'am facut niciodata o critica prea serioasa si nici n'am de gind inca, pentru ca poate ca daca mi s'ar confirma in totalitate ar trebui sa ma si schimb, ca sa nu mi se para ca as fi ipocrit.

se vede ca ma lungesc asa ca trec la subiectul muzical. am gasit un album graham lambkin& jason lescalleet pe nume the breadwinner. si primul lucru m'am gindit ascultind: atunci cind lynch + tarkovsky + jarmusch o sa se'ntilneasca undeva si vor face un film impreuna asa va suna. apoi am zis sa dau o privire la neni si am vazut ca st anti-naturals.

nu mi s'a parut ciudat ca exista aceasta miscare. dar m'am intristat umpic, zic ca daca ei nu pot sa tina pentru ei, atunci n'o s'o fac nici eu. cine vrea sa stie despre ce sint ei (si pe undeva eu) sa se joace pe aici
listen, the snow is falling, the breadwinner

Etichete: , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web