Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

miercuri, 21 mai 2008

oare de ce s'a intunecat?!

in postul asta apar 3albume noi. adica mogwai si farflung si secret chiefs 3.
mogwai sint sigur cacunoasteti. daca va mai zic si young team ziceti ca stiti deja si ma'ntrebati unde'i noutatea. albumul asta se keama young team remastered si expanded. si va zic de el pentru ca imi place si am gasit ocazia.
are sound bun. e lungit cu 9 piese dintre care 5 sint live.

mogwai ar putea sa faca o muzica de cacat. dar au o ureche foarte buna pentru filtrarea sunetului. nu vreau sa zic ca st intr'o ureche, ci ca intra in produsul final doar sunete foarte puternice, exact pe dos fata de post rockul care mi se pare o maxima labareala. sunete lungi si tari. bravo ma!

farflung am auzit prima oara acum citiva ani pe un tribute to pink floyd. am apreciat. vad dupa statisticile last.fm ca nu este o trupa ascultata, asa cum este death cab for cutie. si asta este primul indiciu ca e ceva bun aici. ar fi fost prea ieftin sa zic "se ascunde ceva", nu?!

ce vrea sa zica farflung? tot asa ca mai sus sunete tari, intense. dar stilul nu e acelasi. a wound in eternity se intituleaza doomiioptu nostrul.
consta in chitareala de metale (stoner, na!), tot felu de instrumentatii din sintetizator, vocea care'i de baza. o muzica stranie (psihedelia dar nu prea), si ritmata, asa cum va place voua sa ziceti. ii vom spune rock&roll!

xaphan book of angels vol.9. ati inteles nu? nu st kiar intregi la cap nenii secret chiefs 3. muzica domniilorlor este un melanj esperimental dextul de complet. foarte jucaush asa! in sensul orice este jucaush poate deveni singeros. ar fi aici interesant de pus problema potentialului. trecem insa mai departe. uite mie mi se pare ca aici parca ar fi zappa la chitara

deci muzici de parca ar fi noapte si ar urma sa se intimple ceva foarte rau:

mogwai - i can't remember
farflung - ix
secret chiefs 3 - bezriel

Etichete: , , , , , , ,

3 comentarii:

Blogger Dana a spus...

mogwai au făcut muzica pentru filmul despre zidane

5:39 a.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

si asta o spui de bine sau de rau?!
f frumos ca au facut, zidane a fost un mare jucator si merita un film misto si o muzica misto. iar daca e proasta muzica respectiva, sa stii ca st foarte putini cei care au facut doar bunaciuni

5:42 a.m.

 
Blogger Dana a spus...

de bine, o combinaţie care mi-e simpatică
acum am văzut că va fi lansat un film de kusturica despre maradona. ce caterinca

6:07 a.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web