Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

joi, 7 iunie 2007

De nepretuit


Am avut refelatia cind eram la o bere in cartier, acum fo doua luni. Sint retardat! A fost mistic, evident.
Pe surt.
Ma distrez (rid de cad sub masa) cu astea (incercati primu dance for me) apoi caut zeci de minute clipuri cu aruncarea cu chickin&puddin despre care doar am citit (Since 1985, Southern Culture on the Skids have brought their chicken flingin' trashabilly antics to every nook and cranny of the US of A and beyond, playing classic originals like "Eight Piece Box" and "Camel Walk" while tearing up the stage, leaving behind nothing but a trail of pudding, crushed KFC boxes, and endless brokenhearts) si'am ascultat intr'un live la madrid (tuiguramasii) si vreau neaparat in state, din nou ascult citeva ore calypso si zydeco si mambo si'mi vin tot felul de idei si fantezii si stari trairi kkturi dupe care ma culc 3 ore (din foarte multe altele) apoi ma trezesc extrem de nervos si deprimat si ma iau de oameni, ma calmez repede, maninc ceva (am zeci de carti de bucate cu retete depepestetot si un talent iesit din comun la gateli de tot felu-nunumai mincaruri, dar bag snitel cu cartofi prajiti), ma bag pe jazz fusion si devin foarte sentimental, ies la bere si meci cu bajetzii si fac mijtouri, ma'ntorc (plimbare across town cu masina) citesc io o jmekerie apoi ascult messiaen (re)citesc un blog-doo ceva, bag jazz afrofuturist in timp ce vorbesc pe messenger caterinci si sofia loren si rugby, ascult hawkwind umpic (traiasca sefu' domnu' lemmy) si'o dau pe jazz mare pentru ca n'am chef de ceva vreme de rock&roll blues electronica punk grunge metal sau hiphop etc. (am sters chiar jumate din ce'aveam - oricum le stiu pe dinafara ca sa trag cu totul alte chestii) - profilul ascultatorului bou gindindu'ma sa scriu o scrisoare foarte misto, beau 10 beri de vara si fumez doua pachete in acest timp, ma prinde dimineata iar, mi se acutizeaza un mare dor si ma alint pe blog. Si ma enervez iar, nu zic de ce si mai si dixper oleaca. Probabil ca acum o sa ma uit la un film - ceva south park sau sokurov sau herzog. Mai incolo joc fotbal merg la tirgul de carte si galerii si dracu sa ma ia. Bere. ma mai si cred cel mai specialsexi om dupe pamint (cu maxima autoironie in acelasi timp). Si sint. Sint eu, nepretuitul domn victor stutz!

Etichete: , , , , , , ,

11 comentarii:

Blogger hippiekiller a spus...

mai incolo cind ma linistesc mai bag linkuri cu piese si tofelu si ceva de ascultat direct. sint ce-vaaaaaaaaaaa! si, sa nu uitam: AFARA HIPIOTII DE TOATE FELURILE!

6:12 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

mai trebuie adaugat dusul de foarte de dimineata. si mai ales mirosul pe care il prinde pielea. mai o ciripeala, mai o adiere, maimai ca te'nbeti de ceva ecstaz.
si musica maine, ca azi nu'i una din cele 3zile!

8:34 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

ce stii cu extazul!

8:51 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

vai, am gresit. azi e cu musica.

10:10 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

sinteti 1persoana sau daca nu sinteti in aia impreuna. BINE.

10:31 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

nu si da.
dar la tine doar sa'ntamplat ca:
mai intai l'am urmarit eu pe el pe urma el pe mine pe urma voi doi pe fiecare din voi pe urma eu pe tine si pe urma el pe tine si pe urma el pe mine (toate astea oarecum concomitent desi pare absurd cu acesti "pe urma") si eu la final doar am raspuns.
continuarea la tin.

10:58 a.m.

 
Blogger muffin a spus...

exista ceva care iti scapa? muzica, southpark, bere, targ de carte, galerii, fotbal. ia zi tu... ce bagi? redbull, powerhorse, isostar?

2:48 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

briosa, st retardat, n-auzi?
rx, nujt, nu dau explicatii si nu cer (in situatii de'astea), nu mi se pare cool.
rvs, miau

1:33 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

am primit m-am linistit thx:) be kool:P

2:46 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

miaaaaaaaau

9:07 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

si fara paranoia, te rog

9:49 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web