Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

miercuri, 13 decembrie 2006

vs si punkistii

ceea ce urmeaza am simtit de mult. scriu acuma finca am ascultat intai ceva peelie dupe beeb iar apoi ceva trupe cu the. cam asa

nu e necesar sa asculti punk ca sa fii punkist. nu esti punkist neaparat daca asculti punk. totusi exista nijte bajeti degeaba doar ca sa ma enerveze pe mine.


punkistii din romana. punkistii de la tnb. punkistii din underworld. punkistii din galeria stelei (nazi punks fuck off). punkistii prieteni cu hipiotii. punkistii pasnici. punkistii cu lantucuri stralucitoare atarnand la pantalon. punkistii prosti. punkistii din familii de bani gata. punkistii emo. punkistii care asculta 2 trupe de punk. punkistii care nu stiu ce'i aia punk. punkistii cu creste si oki umflati degeaba. punkistii care beau cu rockerii si cu altii. punkistii care nu au speriat niciodata pe nimeni, nu au pus piedica unei babe pe strada. punkistii fara iesiri alienate. punkistii emo. punkistii care nu inspira frica. punkistii care se imbraca de la hipihipisheik. punkistii si punkistele cu bloguri. punkistii care lucreaza la multinationale si beau bere foarte scumpa in locuri hip. punkistii care lucreaza la multinationale si beau bere ieftina. punkistii fara gust si talent. punkistii care se uita urat la manelistii cu care stau in bloc, la vecinii lor. punkistii doar cu creasta. punkistii fara pic de finete. punkistii fara frica!

muriti ma! nu v'ar fi rusine! hahahahahaaaaa, va prind io si va bag o guma de mestecat gilette in gurita si va pun sa mestecati pana dati tot ce'i mai bun in voi, futu'va'n gura! ce'am facuuuuuuuuut?!

Etichete: ,

12 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

stii, si clasicii astia...parca se repeta. punkareala si'o duce numele mai departe?

3:15 p.m.

 
Blogger theTudor a spus...

daca ai uniforma esti cocalar, exact.

9:04 p.m.

 
Blogger muffin a spus...

felicitari!>:D<

6:17 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

q

4:40 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

nici mie nu-mi plac punkisti :D caterinca postu

8:09 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

te uiti la punkisti cu alti ochi doar pentru ca esti doar un cocalar care nu are ce sa faca decat sai critice pe alti tie ti se pare ca esti interesant ? sau d c ai scris toate astea despre punkisti ??

9:28 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

hihihi, ma uit cu aceiasi oki la toata lumea taticu, si daca vrei iti sparg si fatza. daca esti fata, bei o cafea, sau un celular?

10:21 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

mai daten pula mea de fraier homosexual...nai nici o treaba cu punku si nai nici un drept sa scrii cacatu asta duten gtm si fa o laba la mata in gura....cocalar fochist....daca te prinde pe strada iti rup lantzu pe fata...fmmatii de manelar...bagatiai pulan mata de fraier....cand exista punku....tu ascultai manele sau house sau minimal ....deci shhh

12:20 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

esti prost.
si lantisoru de aur pe care ti l'a luat ma'te cu banii cistigati din prostitutie se rupe intr'adevar pe fatza mea, odata cu mina ta, aia cu care ti'o iei la laba. prostule, nici macar nu ma enervezi. bine, sint prea rau sa ma enervez.

12:30 a.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

ba cocalarule ba kktule ftututi fata aiai de cocalar ce mecla ai ca te ft in bataie daca yte prind ba cocalarule si mai sia sculti rock mama ce sa ne mai povestim ... ba sa iti rup fitzele alea in bateie daca te prind ca m-am saturat de pzdosi ca tine sa comentati.habar nai ba habar nai doboitocule.mori ba mori ca e romania infestata cu ratati ca tine.ma pish pe tine de pizdos

11:27 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

Stimate anonim si panchist total nereusit, trecind peste idiosincrasiile refulate fara nicio noima si invectivele atit de futile, te rog sa recitesti postul domnului Victor Stutz. De mai multe ori chiar. Poate asa ai sa intelegi ca dumnealui nu avea/nu are nimic cu musica punk, fiind de altfel un declarat diletant al genului, ci cu o serie de figuri reprezentative ale acestei "miscari" (si subliniez eu: in Romania).
Asa ca dumneata ar trebui sa incetezi cu comentariile acestea tembele intrucit nu faci decit sa ne convingi chiar tu pe toti cei care citim aici, ca onorabilul domn Stutz are dreptate in cele ce ne povesteste despre punkisti.
Si chiar daca acum esti degeaba, poate daca mai citesti de pe la domnul Stutz mai inveti si tu cite ceva si cu timpul iti revii.

1:53 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

ba esti ratat asta de sus din ferentari ce po sa zic..ratat..trist..uite nu o sa injur de data asta..da STIMABILU domnuuu nush cum suge...este un ratat..nu am injurat a fost doar un statement. citez: " muriti ma! nu v'ar fi rusine! hahahahahaaaaa, va prind io si va bag o guma de mestecat gilette in gurita si va pun sa mestecati pana dati tot ce'i mai bun in voi, futu'va'n gura! ce'am facuuuuuuuuut?!" asta ce inseamna ... vai micutul cocalar nu are nimic cu punkistii? nimic nimic nu? vad vad...am citit blogu lui de rahat de nu stiu cate ori. pentru mine e doar unu din romanii ratati pe care ii vad pe strada.un cocalar care daca as trece pe langa el ar comenta pt ca am freza nu stiu cum, un cocalar care e ca un roman fidel: un cretin idiot care crede ca tot ce e diferit e de kkt , ca daca nu semeni cu el esti un ciudat, ca daca nu ai mecla lui de cocalar pocit esti un ratat...pfff...gandeste ca un roman.nu ai ce comenta aici tipule din ferentari..a da app stau in rahova asa ca scutiti-ma cu comentariile voastre despre punk si astea ... am destui cocalari in cartier ... tre sa-l mai aud si pasta cum comenteaza ...

ai jet si bafta...

7:17 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web