Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

miercuri, 22 noiembrie 2006

Funky porn baby



Voi nu ascultati hip-hop. Chiar nimeni nu asculta hiphop? Voua ori nu va place, ori nu il puteti suporta, auzi kiar, ori sunteti snobi, ori sunteti femei. Am observat ca nici o femeie nu asculta rap. Nici una! Insa, mai nimeni nu asculta. Ba chiar, cateodata, trezeste reactii violente. Nu inteleg, si de'aia nu va bag hiphop. Inca. Ar fi interesant insa. Ar fi misto sa va zica MumuTanchistu cate ceva despre asta, eu de la el am invatat. Dar, acum, nimic. Acum, altceva.


Muzica de negri. Jazz-funk. Are "jazz" in el, trebuie sa va placa! Tuturor hipiotilor le place jazzul!

Herbie Hancock este cel mai mare manelist din toate timpurile, este regele manelelor, al manelelor primordiale. El a inventat, in joaca lui, si celelalte muzici. Dati pe google cautare imagini, sa-l vedeti de-a lungul timpului, ca sa intelegeti poate la repezeala despre ce e vorba. Cu muzica e mai greu. Stati linistiti, are mai multe conservatoare decat va puteti imagina! Deci nu va strambati. A cantat cu toata lumea, tot. Si cu Miles si cu Christina Aguilera. El vinde tot. Poate fi sideral. Cred ca nici nu asculta ce canta, nu'l intereseaza, e un golan, poate face orice. E rau daca stai sa te gandesti - ca un jazzman, te umileste.


El este the coolest kid in town. Baiat crescut la bordel, care'i stie de mic pe toti tatii golanilor . El cu ei discuta. Nu te pui cu el. E mai mic asa, si ochelarist.

Va mai dau doar niste cuvinte cheie, sa vedem cine construieste o poveste: tzaca-paca - bile, snur, inel, comunicare, golani cu teorii, blugi evazati exagerat cu centura mare cu cap de mort, veste, par pe piept abundent, par lung, iar la negri, afro, pantofi rosii-cu toc-cu bec (da frate, pantofi cu bec!), ferentari, bile de ebonita, placi, boxe, totul de ebonita, curve, wah-wah, patinoar, tranzistori, noroi, 60-70, copilarie inundata de un secret arzator, bataie de joc. Chamaleon.

Etichete: , ,

4 comentarii:

Blogger hippiekiller a spus...

schizoid, nu asa am zis?

4:36 a.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

am jucat rugby multi ani la grivita rosie! calculez altfel.

5:01 p.m.

 
Anonymous Anonim a spus...

manelist mult spus. Poate jovial si iresponsabil, , dar al dracului de original si de cutezator. A deschis multe porti, s-a adapatat usor si a aruncat putine rebooturi de-a lungul anilor. E bine intr-un fel, pentru ca nu e perfect, and we don't want that.. no?

2:36 p.m.

 
Blogger hippiekiller a spus...

e perfect, da'l in pisda ma'sii!

7:12 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

counter free hit unique web