Aşa muzică degeaba mai zic şi eu!

duminică, 12 aprilie 2009

GOD's backyard (prin sprijinul SFINTEI TREIMI)

ASCULTATI'MA, bieti schilozi din iadul capitalei!

Pentru a va salva, pentru mintuirea bietelor voastre suflete pentru accederea la stadiul de bieti buruieni siciitoare in gradina lui Dumnezeu, va trebui miine, in Martea Mare, sa treceti prin purgatoriul crestinesc de la Control!

Nu va fi usor iar unii dintre voi vor arde'n flacarile iadului pentru eternitate! Pentru a va salva insa, veti vedea intii cu ochii insingerati revelatia divina in simon of the desert (luis bunuel) - 19:00

Mai apoi, daca nu veniti cu luminari, icoane si sfinte cruci, cozonacul bunicii, veti arde 80000 de eternitati in pucioasa cu dracul deasupra voastra!

Spovedania se va face pentru curatirea sufletului jegos si se veti asculta cu simplele voastre urechi omenesti predici si sfinte imnuri bisericesti zdrobitoare de timpane si uscatoare de trup!

Vici va face proiectii supranaturale iar impartasania pentru curatirea trupului intinat se face la bar

Etichete: , , , , , , ,

vineri, 10 aprilie 2009

delir pascal

anul asta nu se trece pe supt masa vineri la biserica inainte de a trece marti pe sub pupitrul lu taica de fata, la control.

va astept cu icoane si cruciulite, luminari, pasca, oua rosii si cozonaci, vin rosh, miei - morti sau vii, cu inima curata sau gata sa fie curatita.

vom asculta predici, cintece bisericesti, gospel, black metal, folk, goth, post punk, pop, psihedelia, industrial, electro, jazz, raggae, blues, mai sfinte sau mai pagine. vom vedea si'un film, cel mai probabil de bunuel, plus visualsu de rigoare. voi reveni cu detalii.

vladimir pustan - argumente in favoarea invierii

Etichete: , , , , ,

marți, 7 aprilie 2009

planul cincinal

in urma cu 20 de ani pretul biletelor de autobuz pe linia manchester - seattle a crescut ametitor. exodul masiv al jurnalistilor muzicali de prima pagina a cauzat si dublarea chiriilor in cel din urma cap de linie.

seattle este trist si galben. multe sinucideri. multa heroina si, deci, accidentele de munca aferente.
multi din copiii locului au zis ca daca tot e sa locuiasca intr'o astfel de metropola, sa cinte punk, ca doar asta se face. faza e ca nu le'a iesit.

nici sa arate calumea nu stiau, deci vinzarile si preturile la blugi, camasi de taranoi si converse s'au dublat la rindul lor. de sunat sunau mai degraba ca metalul din garage iar ca atitudine erau mai degraba orientati spre originalitate.

chitara abraziva a facut repede inconjurul lumii, atit de repede incit odata cu disparitia produsului ales billboard no. one s'a cam terminat cu grungeu' iar imobiliarele si productia textila s'au prabusit.

azi invatam din trecut cu liarliar si vs, la control orele 8.

Etichete: , , , , , , ,

sâmbătă, 4 aprilie 2009

fuck your dreams this is heaven

e un sfirsit de saptamina de primavara minunat de la dumnezeu

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

vineri, 3 aprilie 2009

liarliar&stutz.grunge@ctrl.alt.jumbo

pentru ca fiind precum o varza, strange fruit e greu de inghitit, vom servi pe feliute.

martea ce vine va puneti pe voi blugii levis taiati in genunchi, camasa cu patratele & baschetii si va faceti la control unde se intimpla SEARA GRUNGE. cu mine si cu liarliar (from fakehotnews) invitat special.

la inceput, adica pe la 7 cind oricum nu vine nimeni, voi proiecta my degeneration (1990) cu niste gagici grunge.

apoi vom asculta tot felul de mortaciuni (multumim doamnei heroina) de prin seattle si imprejurimi, mai pop sau mai sub pop, vom fi speciali sensibili suparati, asa cum se purta prin 90.

mudhoney - here comes sickness (mudhoney, sub pop, 1989)

Etichete: , , , , , , , , ,

counter free hit unique web